H. Městec – Libišany 0:4

V prvním poločase byla hra naprosto vyrovnaná. Hostům se však podařilo vytěžit z minima maximum. Autorem rozdílového gólu byl Hron. Heřmanoměsteečtí si sice dokázali vytvořit několik slibných šancí, ale bez gólového efektu.

Do druhé půle vstoupili domácí opět aktivně, vyrovnání viselo na vlásku, ale byli to právě hosté, kdo se gólově prosadil. Lišanští následně přidali další dva zásahy a porazili Heřmanův Městec s jasným skóre 0:4.

Jaroslav Holeček, trenér Heřmanova Městce: „Dnes k nám přijel soupeř, kterého známe z loňské sezóny a nám se bohužel ani na potřetí nepovedlo vyhrát. Nutno podotknout že první poločas jsme byli lepší, dokázali jsme si vytvořit čtyři až pět gólových šancí. Bohužel soupeř šel po jedné jediné akci do poločasového vedení 0:1.

Bohužel po našich chybách v druhé půli nám soupeř přidal další tři knedlíky a my prohráli vysoko 0:4.

Bohužel – počet branek, co inkasujeme, je na zamyšlení. Dneska do utkání naskočili čtyři dorostenci a za mě kluci předvedli dobrý výkon a tímto jim děkuji.
Musíme se oklepat a za týden opět doma udělat body proti Hlinsku."

Slatiňany – Polička 7:1

Jaroslav Hanuš, sekretář Slatiňan: „Naše mašina se rozjížděla tentokrát trochu pomaleji, protože jsme nevěděli, co od posíleného celku Poličky čekat. Na provozní teplotu jsme se zahřáli po necelé půlhodině hry, ale pak to stálo zato. Pohledná hra plná přesných přihrávek, zakončená přesnou střelbou, musela naše příznivce naprosto uspokojit.

Navíc padaly i nádherné góly – ten Slováčkův na 7:1 můžeme směle označit za „gól roku".

Za výkon lze pochválit celý tým, přesto bych tentokrát vyzdvihl i některé jednotlivce. Spolehlivě zahrála až na jeden gólový výpadek celá obrana, v záloze kralovali futsalisté Koudelka se Slováčkem a v útoku opět řádil jako černá ruka kanonýr Kopecký."

M. Třebová – Třemošnice 2:1

Již v páté minutě se prosadil Hejcman. Pro hosty to byl však poslední úspěšný zásah. Vyrovnání přišlo až v 51. minutě. Do té doby dobře hrající hosté zbytečně faulovali v pokutovém území a nařízenou penaltu Janda zneškodnil. Hlavní rozhodčí však na doporučení čárového pokutový kop opakovat. Druhý pokus už domácí hráč proměnil.

Ač byli Třemošničtí aktivnější a byli blíže vítězné brance, tak to byli právě domácí, kteří zaznamenali druhou branku, která znamenala tři body.

Tomáš Jambor, předseda klubu: „Nepochopil jsem opakování penalty, zřejmě by se kopala dokud by domácí nedali gól.

K našemu výkonu nelze nic vytknout, snad jen koncovka. Celý zápas jsme byli lepším mužstvem, ale co je to platné. Jedna hrubka a je po bodech. Snad je mnohem lepší prohra 3:0, pokud jste horším týmem, nežli takto.

Utkání musíme hodit za hlavu a pokračovat dál v těchto výkonech a porvat se o body. Pochválil bych oba Šindelářovce a Mocanu – jejich výkon byl v tomto utkání výborný."

Hlinsko – Moravany 4:2

Jiří Skála, trenér Hlinska: „V domácím zápase jsme chtěli potvrdit náš výkon z Poličky a samozřejmě jsme chtěli vyhrát, což se nám také povedlo.

Po přestřelce v prvním poločase, který skončil 4:2 to bylo poměrně divoké. Ve druhé půli se to již uklidnilo a čtyři branky, které jsme dali a dva dostali, byla konečná. V zápase jsme měli dobré až výborné chvilky, ale bohužel i hluché, a ty soupeř trestal. Toho se musíme příště vyvarovat.

Tři body jsme ale vyhráli, což je nejdůležitější. Jedeme dál a uvidíme, co nás bude čekat v Heřmanově Městci. Máme nějaká nová zranění, takže v současné chvíli ani nemáme jasno, v jaké sestavě nastoupíme. V každém případě bychom však chtěli zabodovat i tam."

Chrudim B – Holice 3:3 po penaltách 4:3


Vladimír Vostradovský, trenér Chrudimi: „Za ziskem bodů s prvním týmem tabulky je nasazení a morálka celého týmu. I když jsme se ujali vedení a v průběhu utkání si vytvořili dost gólových příležitostí, tak jsme museli dvakrát dotahovat vedení soupeře, který dokázal trestat naše chyby.
Věřím, že se postupně sníží počet zbytečných chyb a naše produktivita půjde také nahoru. Velmi si cením přístupu hráčů a jejich bojovnosti do poslední minuty."