Sestava Hlinska v prvním zápase: Paulusová - M. Jehličková, A. Jehličková, Záplatová, Jůnová, Závišková, Kubíčková, Menclová, Sedláková, Talácková, Homoláčová (střídaly Faraová, Pospíšilová, Mertová, Boušková, Pešavová a Adámková).

Krátké hodnocení zápasů nám sdělil kouč týmu Zdeněk Volf: „Dle mého jsme neodehráli špatná střetnutí, zejména první půle utkání v Holetíně se mi líbila. Očekával jsem, že druhé utkání bude z naší strany ještě lepší, avšak ovlivnila jej absence několika děvčat. Soupeř ale byl oproti nám někde jinde. Patří ke špičce České fotbalové ligy žen, takzvané druhé ligy a v loňském ročníku skončil za Libercem a Duklou Praha třetí. Pro nás je důležité, že si holky zkusily fotbal na velkém hřišti a hlavně že si zahrály proti jiným děvčatům. Přece jen ženský fotbal je jiný.

Vše bereme jako přípravu na nadcházející sezonu, pro nás premiérovou, a to v divizi C, jinak též zvané třetí lize. Tu jsme letos přihlásili a budeme ji hrát. Jezdí se vesměs po východních Čechách, v desetičlenné skupině máme za soupeřky Choceň, Zámrsk, Pardubice, Třebeš, Starý Máteřov, Benecko, Sázavu, Rokytnici a Trutnov. Startujeme v neděli 7. září v Chocni, domácímu publiku se poprvé představíme o týden později proti Zámrsku.

V kádru máme dvacet děvčat, ale dvěma ještě není 14 let, což je podmínka k účasti v soutěži. Takže zatím tyto dvě budou hrát za starší či mladší žáky a až „dorostou", hned naše řady doplní." (rp)