Utkání v Králově Dvoře zhodnotil pro náš Deník trenér MFK Pavel Jirousek: „Předně musím pochválit hráče za odvedený výkon, protože byť jsou to stejně získané tři body a stejný výsledek jako ve středu ve Štěchovicích, tak tentokrát jsme soupeře jasně přehráli. Celé utkání se hrálo podle našich not, byli jsme pohybliví, kombinačně zdatní a soudržní, takže z mého pohledu šlo a naprosto zasloužené vítězství. Jak my jako vedení, tak hráči jako přímí aktéři, máme z tohoto střetnutí opravdu dobrý pocit.

Tři vítězství z venku za sebou jsou hodně cenné. Je potřeba si toho vážit, protože Králův Dvůr má opravdu dobrý tým podpořený příbramskou farmou.

Průběžného vedení v ČFL si já osobně cením opravdu hodně, protože vím, o jak těžkou soutěž se jedná. Na druhou stranu zase musím zmínit, že po šesti kolech vést tabulku ještě nic neznamená. Ano, máme třetinu podzimu za sebou a vstoupili jsme do ní bezesporu bezvadně, ale také vím, že náš kádr není tak široký jako u jiných týmů, zejména nemáme tu podporu farem. Takže samozřejmě v této dlouhodobé soutěži se spoustou střetnutí je potřeba, pokud chcete hrát nahoře, vyvarovat se nějakých dlouhodobějších krizí či výpadků, což bude hrozně těžké. Ale jak říkám, vedení v soutěži si cením, protože to tady v MFK děláme v podmínkách, v jakých to děláme, a první místo je dobrou vizitkou práce celého klubu". (rp)