MFK Chrudim - FK Náchod 3:0 (0:0)

Branky: 47. Valda, 63. Vácha, 84. Hauf.

Domácí začali utkání náporem a dostávali se do příležitostí, bohužel se jim ale nedařila finální fáze útoku a některé centry nenacházeli adresáta. Postupem času se několikrát osmělili i hosté, ale k vážnějšímu ohrožení domácí svatyně nedošlo. Hra probíhala v tempu a s nasazením, obě mužstva však několikrát zbytečně místo střel volila individuální řešení či přihrávku do „země nikoho".

Druhý poločas poslali Chrudimští na hřiště druhou jedenáctku a také Náchod notně prostřídal. Na úvodní branku se již nemuselo dlouho čekat. Hned krátce po rozehrání napřáhl ze dvaceti metrů Valda a jeho utěšená střela skončila za zády náchodského gólmana. Druhý úspěch MFK přidal v 63. minutě Vácha, když ho hosté nechali osamoceného mezi stopery a on po kličce brankáři pohodlně zavěsil. V dalším průběhu již měli svěřenci trenéra Jirouska utkání pod kontrolou, bohužel další šance se jim nedařilo dlouho proměnit. A naopak v 82. minutě mohlo udeřit na druhé straně, útočník soupeře však v jasné pozici branku přestřelil. A vzápětí zaúřadovalo staré známé pravidlo nedáš dostaneš. Z protiútoku si za obranu na časovaný centr naběhl Hauf a krásným lobem vstřelil přes vyběhnuvšího brankáře třetí gól svého týmu.

Sestava MFK Chrudim - 1. poločas: Vostradovský Nadrchal, Radouš, Krčál, Adámek Luptovský, Sixta, Vodrážka, Opina, Kopecký Holub. 2. poločas: Vostradovský Hannich, Valda, Drahoš, Řezníček Kesner, Langr, Hauf, Vácha, Malinský Kroutil. (rp)