Spolu s ním se domů na přestup vrací Zdeněk Eis, ze Stolan s sebou stáhl i trenéra Romana Olivu a samozřejmě i jeho nerozlučného kamaráda, zdravotníka či vedoucího mužstva univerzála Zdeňka Choura.

„Příprava začne pro obě hlinecká mužstva v pondělí 16. července. Asistentem trenéra Olivy bude Roman Jůn a u béčka se kormidla ujme Zdeněk Eis starší. Dále k nám přicházejí Jan Vácha z MFK Chrudim (naposledy Stolany) a tři Pardubáci, jmenovitě Jan a Jakub Kovaříkovi a Vlastimil Sadílek," říká manažer pro mužstva dospělých Miroslav Hebký, který hned dodává, že cílem pro nový ročník je stanoveno mnohem lepší umístění, než tomu bylo v uplynulé sezoně hrát střed tabulky.

Nakonec plán přípravných zápasů pro FC Hlinsko: ST 18. 7. na hřišti nováčka divize v Kutné Hoře, SO 21. 7. doma MFK Chrudim B, ST 25. 7. doma Ždírec, SO 28. 7. pohárové utkání ve Valech, v případě postupu v NE 5. 8. souboj s vítězem duelu Sezemice Přelouč. Pokud by mužstvo nepostoupilo, generálkou na krajský přebor by bylo domácí utkání, v neděli 4. srpna, proti Humpolci.

(dom)