MFK Chrudim B - Polná u Jihlavy 2:2 (0:1). Branky MFK: Michalec, Havránek. Sestava MFK Chrudim B: Kudláček Tlapák (55. Strnad, 70. Dastych), Beneš (60. Zeman), Zeman (46. Hlavatý), Lacman (46. Holík), Langr, Havránek (46. Meduna), Strnad (46. Kopp), Dastych (46. Holub), Žalud (60. Havránek), Kratochvíl (46. Michalec).

Účastník divize D s několika exligovými hráči se ujal vedení po fatální hrubce středních obránců MFK, kdy si nechali za svá záda zaběhnout útočníka po pasu Lovětínského a vypracoval si další dvě dobré příležitosti, ale Kudláček byl pozorný. I domácí měli své šance, Kratochvíl v prvním případě mířil ve vyložené pozici vedle a poté jeho přehození brankáře zastavil na čáře hostující Caha.

Ve druhé půli domácí více eliminovali kvalitu soupeře, nicméně po totožné chybě, jako přes kopírák, Polná zvýšila náskok. Vůle a nasazení nakonec přinesly ovoce. Po několika šancích, které ke gólu nevedly, nejprve snížil Michalec a nedlouho poté vyrovnal Havránek po akci Dastycha a Meduny. Chrudimští měli v závěru více sil a chtěli vyhrát, skóre se však již neměnilo.

Miroslav Teplý, trenér MFK Chrudim B: „Velmi kvalitní soupeř dokázal potrestat naše špatné postavení i komunikaci, ale je pravda, že přechod do útoku měl zvládnutý na jedničku především díky Lovětínskému. Navíc nekazil téměř žádnou přihrávku a v pravý čas dokázal zrychlit hru. My se snažili a naši mladíci v kontextu určitě nepropadli. Opět si cením nasazení a vůle po zvrácení výsledku. Na druhou stranu dvě takto totožné hrubky, které vedou k inkasované brance je opravdu moc."