Hlinsko - Žamberk 4:0 (2:0)

Od začátku se tlačili do útoku a již v 6. minutě Mayer po prohození od Dostála z úhlu těsně minul bránu. Ve 12. minutě se už domácí mohli radovat. Adam Cach se ze strany dostal k odraženému balónu a chytře obstřelil hostujícího brankáře 1:0. Ve 20. minutě přišla první velká šance hostí. Kapitán Pavelka po několika narážečkách běžel sám na domácího Hlavatého, ale ten stačil zakončení hostujícího hráče nohama vykopnout. Ve 34. minutě domácí Hlouš napálil odražený balon těsně vedle.

O chvíli později přišla druhá velká šance hostí. Rudolecký sám na malém vápně napálil míč opět do nohou domácího Hlavatého. Pět minut před koncem vystřelil ze třiceti metrů hostující Smola skákavý balon, ale Hlavatý ho nadvakrát zkrotil. Když se už všichni chystali na odchod do kabin, přišel faul na pronikajícího Mayera ve vápně a z nařízené penalty se Dostál nemýlil - 2:0.

Druhý poločas začal opět tlakem domácích. V 50. minutě dal Cach z dobré pozice, ale v tísni vedle. O dvě minuty si to zopakoval, ale se stejným výsledkem střela vedle. V 64. minutě pěkný centr ze strany a domácí Volf hlavou nikým neatakován zvyšuje na 3:0. Hosté poznali, že šance na zvrat je minimální a přestali zlobit. Domácí pokračovali v tlaku a rodily se šance.

V 66. minutě si Cach navedl míč ze strany, ale vysoko přestřelil. V 72. minutě Ali Sabari mířil jenom do brankáře. O minutu později domácí kapitán Dostál nedotáhl brejk a byl zblokován. V 82. minutě ještě domácí Nevole trefil tyč, aby přišla 89. minuta, kdy pohlednou akcí na jeden dotek Chmelík Mayer posledně jmenovaný upravil na 4:0.

Trenér Daniel Sigan: „V týdnu jsme kvalitně trénovali, ve středu bylo 19 hráčů na tréninku a bylo vidět že všichni chceme odčinit porážku s Litomyšlí. Utkání jsme měli pod kontrolou a hlavně jsme nedostali branku. Ale musím potvrdit, že nás dvakrát podržel brankář Martin Hlavatý. Dnes jsem byl velmi spokojen s naší defenzivou, kde došlo k velkým změnám a jsem rád že konečně někteří hráči pochopili co od nich chci.“