Řeč je o Miroslavovi, Patrikovi a Denise Tesárkových z Tuněchod. Všichni se společně usadili na čele tabulky ještě před polovinou soutěže. Od osmého kola se na prvních třech místech osamostatnili a pravidelně sbírali dostatečný počet bodů k tomu, aby své soupeře udrželi pod sebou. Občasné výměny pozic v pořadí předváděli jen mezi sebou.

Denisa Tesárková vstupovala do posledního kola z děleného prvního místa se ziskem 95 bodů. Mohla tak spřádat plány na závěrečný útok na celkové vítězství v soutěži. Bohužel pro ní v posledním kole přidala do své sbírky pouze dva body a nejen, že musela zapomenout na atak na celkové vítězství, ale ztratila také náskok na třetího 
























tipéra, který jí na druhém místě dorovnal.

Tím úspěšným byl Patrik Tesárek, jenž se jistě nechtěl bez boje smířit se třetím místem. A i když ve 12. kole získal pouze pět bodů, stačilo mu to na zakončení soutěže na děleném druhém místě.

Z této silné trojice předvedl nejlepší finiš Miroslav Tesárek, který si připsal osm bodů, což mu stačilo na celkové první místo s počtem 103 bodů. Jako jediný dokázal překonat magickou stovku. Nemůže tak být pochyb o tom, že by si svůj úspěch nezasloužil.

První trojice jarní Tip ligy bude odměněna cenami od partnerů naší soutěže. O jejich předání budeme informovat příští středu, kdy zároveň zopakujeme pořadí nejlepších. Lhůta pro případné reklamace bodových kont je do pátku 17. června.