V prvním semifinále porazily Rozhovice po bezbrankovém výsledku 3:2 na penalty Rváčov, ve druhém udolalo Staré Hradiště obhájce loňského prvenství Kameničky 1:0. Ty nakonec podlehly v boji o třetí místo 2:0 i Rváčovu a musely se spokojit s „bramborami".

Ve finále si to rozdal velký favorit nadcházejícího ročníku Okresního přeboru SK Rozhovice s účastníkem 1. B třídy Starým Máteřovem. Z vítězství 2:0 se po brankách R. Valenty a vlastní radovali Rozhovičtí, čímž se tak stali vítězi celého memoriálu.

Zajímavostí je, že za celý turnaj neinkasovali branku a jejich gólman Lukáš Pleskot byl tak po právu vyhlášen nejlepším brankářem. Nejlepším střelcem se stal Ondřej Polívka z domácích Miřetic, ocenění nejlepší hráč memoriálu obdržel Viktor Netolický ze Rváčova.

Vítězný tým se představil v této sestavě: L. Pleskot, Málek, T. Voženílek, Kubeš, Popílek, Suchý, Mojdl, Tamchyna, Kadeřábek, Nägele, Čopák, Hůlka, Kopecký, R. Valenta, Stejskal.

Konečné pořadí:

1. Rozhovice

2. Starý Máteřov

3. Rváčov

4. Kameničky

5. Miřetice

6. Ctětín

Fotbalový klub Tatran Miřetice děkuje za účast a kvalitní výkony všem zúčastněným týmům a již dnes se těší na příští ročník.

RADEK PECINA