Zápasy se hrály 2 x 20 minut s tím, že se počítal poločas jako jeden zápas. Sled utkání: Chrudim Žďár 1:3 a 2:0. Sparta Šumperk 6:1 a 0:4. Chrudim Šumperk 0:2 a 0:1. Sparta Žďár 6:1 a 3:4. Žďár Šumperk 1:5 a 0:4. Chrudim Sparta 1:2 a 1:4. Pořadí: 1. Šumperk 10 (17:7), 2. Sparta Praha 8 (21:12), 3. Žďár nad Sázavou 4 (9:21), 4. Chrudim 2 (5:12).

Po každém zápase pořadatelé vyhlásili nejlepšího hráče z každého družstva, který získal malý pohárek. Družstva na medailových místech získala poháry, medaile a igelitové sáčky s upomínkovými předměty partnerů, kterými bylo město Chrudim a firma Duvox.

Vyhodnoceni nejlepší hráči brankář Dominik Dosoudil (Chrudim), obránce Marek Viktorin (Šumperk), útočník Michal Šimon (Sparta Praha). Všichni si jako upomínku odnesli pěkné sošky.

Velké poděkování pořadatelského sboru patřilo Petru Seckému, který si vzal kompletně celý turnaj na starost. Jmenovaný k němu řekl: „Podařilo se dojednat kvalitní soupeře, čímž celý turnaj měl skvělou úroveň. Celodenní dění proběhlo bez připomínek. Díky již zmíněnému obsazení měli naši mladí hokejisté možnost změřit si síly s kvalitními družstvy, se kterými sehráli celkem vyrovnané zápasy až na ten závěrečný se Spartou, která již byla nad jejich síly. Přesto jim patří můj dík.“

Sestava HC Chrudim: Dosoudil Secký, Švadlenka, Vojtíčko, Macháček, Kadlc, Kubelka, Brychta Formánek, Javůrek, Kostka, Langr, Pavelka, Pavlata, Pavlík, Rohlík, Rob, Janda.

(dom)