Techno Main Stage tradičně přiveze zahraniční headlinery. Letos na návštěvníky festivalu čeká producentská dvojice CamelPhat, španělský Coyu, undergroundový Alberto Santana, producent Gary Beck a brazilské DJky Fernanda Martins a Sheefit ve společném duu. Zahraniční umělce přijedou podpořit i ti nejlepší z domácí scény, oblíbená DJka Lucca, Chris Sadler, Džejár a mladý producent Johannes. Drum & bass stage letos posílila. Fanoušci drum & bass se dočkají legendy Aphrodite a jeho jump-up. Na tomto ročníku také nebude chybět A.M.C, výherce nejlepšího drum & bassového DJe v rámci Czech DNB Awards 2015.

Pro ty, kteří preferují jemnější tóny, si promotéři připravili Maduka a The Prototypes, aktuálně diktující mainstreamové duo drum & bass scény. Zahraniční umělce podpoří také jedni z nejlepších českých a slovenských dnb DJs - Forbidden Society a Changing Faces. Dále se mohou návštěvníci těšit na Pixie, Suki, Bifidus Aktif, One Way, N:Force & Thiew, Fallen Gemini, Zbr. Letošní novinka Oldschool Classics Techno stage také přitáhla pozornost fanoušků. Na své si tak přijdou i milovníci oldschool techna.

Promotér festivalu přiveze legendární zástupce Oldschool techna a tato stage je pořádána ve spolupráci s Oldschool Techno Classics týmem. Jako na každém ročníku i letos je pro návštěvníky připravená festivalová afterparty. Ta proběhne hned po festivalu. Zahrají zde Jaqullin, Electric Lover, The Cirkus, Ronica a Aiffel.