Letní kino Košumberk

Nádvoří hradu Košumberk, vstupné 30 Kč.

Argo 14. srpna od 20:30

Vrásky z lásky 21. srpna od 20:30

Lovci mafie 28. srpna od 20:30

Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva 30. srpna od 19:00 (vstupné zdarma!)

Nic nás nerozdělí 4. září od 20:30

Letní kino Hlinsko

Promítá se na nábřeží před Orlovnou. Projekce budou probíhat pouze za pěkného počasí. Vstupné 40,- Kč

Láska je láska 8.8. od 21:00

Pravá láska nikdy neodkvete… Osmnáctiletá Maruška žije se svým dědou a touží potkat svého prince a prožít romantickou lásku, jakou zná jen z filmů. V létě se jí to daří a dědeček také nezůstává stranou. Hrají: Petr Nárožný, Eliška Balzerová, Aneta Krejčíková, Ondřej Vetchý, Simona Stašová, Rudolf Hrušínský ml. aj.

Cesta na tajuplný ostrov 2 13.8. od 21.00

Pokračování celosvětového úspěšného filmu „Cesta do středu Země". Mladý Sean dostane tísňové volání ze zakázaného ostrova, z míst, kde by se žádný ostrov nacházet neměl. Z oblasti, kde jsou zvláštní formy života, nebezpečná sopka a jiná tajemství… Hrají: Josh Hutcherson, Dwayne Johnson, Michael Caine aj.

Multifunkční centrum Hlinsko

Já, padouch 2 18.8. od 18.00

Animovaná komedie USA v českém znění. Může být napravený padouch vůbec ještě zábavný když vypráví pohádky na dobrou noc, když se bojí o nevinnost své nejstarší dcery, když už nechce vůbec nic ukrást? Gru naštěstí neskončí jako obyčejný civil, protože v jeho nitru se stále ukrývají schopnosti, které by leckdo rád využil. Třeba šéf mocné Antipadoušské ligy, Silas Velezadek. Silas sice padouchy všeho druhu hluboce opovrhuje, ale kdo se může do myšlení zlosyna vcítit líp než zlosyn bývalý?

Režie: Pierre Coffin, Chris Renaud; Dabing: Jiří Lábus, Veronika Žilková, Ota Jirák, Ivana Korolová a další.

Letní kino Chrudim - BioLeťák

V srpnu se promítá od 21:00, občerstvení od 20 hod. Vstupné 80,-Kč. Ke vstupence 1 nápoj zdarma. V případě nepřízně počasí kino nepromítá.

Program:

7.8.2013 Muži, kteří nenávidí ženy

8.8.2013 Croodsovi

9.8.2013 Svatá čtveřice (romantický, komedie ČR)

10.8.2013 Avatar (akční, dobrodružný USA/VB)

Kino Mír Heřmanův Městec

Osamělý jezdec 8. 8. v 19.30

Johny Depp v novém akčním dobrodružném filmu od tvůrců Pirátů z Karibiku. Divoká jízda plná překvapení a humoru. Film USA, český dabing.

Revival 9. 8. v 19.30

Příběh čtyř muzikantů, kteří se snaží po 40 letech o velkolepý comeback své rockové kapely. Bolek Polívka, Miroslav Krobot, Karel Heřmánek, Vojtěch Dyk a další v nové české komedii Alice Nellis.

Rok bez Magora 10. 8. v 17.30

Český dokument mapující životní příběhy Ivana Martina Jirouse, zvaného Magor, českého básníka známého svou spoluprací s rockovou kapelou Plastic People of the Universe. = Před projekcí filmu proběhne vernisáž výstavy fotografií Alžběty Kopecké a projekce krátkého dokumentu Jana Hlíny „Magor v HM".

Drsňačky 13. 8. v 19.30

Podrážděná agentka FBI a mrzutá policajtka se musí spojit, aby chytly nemilosrdného drogového magnáta. Akční krimi komedie USA, české titulky.

Letní kino Konopáč  u Heřmanova Městce

Croodsovi 9. 8. ve 21:00

Dobrodružná animovaná komedie vypráví příběh první pravěké rodiny na světě. Rodinný film USA, český dabing.

Atlas mraků 10. 8. ve 21.00

Vše je propojeno. Tom Hanks, Hugh Grant, Susan Sarandon, Halle Berry a další v šesti příbězích z různých časů a míst, které spolu zdánlivě nesouvisí. Dobrodružný fantasy film USA, české titulky.

Čtyřlístek ve službách krále 14. 8. ve 21.00

Dobrodružná rodinná komedie s populárními postavami známého komiksové seriálu, který vychází již 40 let. Český animovaný film.