„Proto chcete-li se pobavit, odreagovat, setkat se se zajímavými lidmi, poslechnout příjemnou hudbu a k tomu si také zatancovat, vyberte si některý z pořádaných plesů a přijďte se kulturně a společensky obohatit," zve všechny milovníky tance i společenské zábavy Martin Písař z MAS Železnohorský regionu.

Právě v této oblasti začne plesová sezona už tuto sobotu, a to od 20.00 Sportovním plesem v heřmanoměstecké sokolovně. Následující týden, tedy 16. ledna je na programu Myslivecký ples, který se bude konat v nasavrckém hotelu Šustr. Ve stejný den se pořádá také Uzenářský ples v Třemošnici.

V předvečer čtvrtého lednového víkendu, tedy v pátek 22. ledna, budou muset tanečníci také váhat, neboť v Seči od 19.30 začíná Společenský ples a na programu bude ve stejný den také Hvězdičkový ples v Třemošnici.

Kdo nebude mít dost a neváhá si za taneční zábavou zajet, ten může vyrazit v sobotu 23. ledna do Přelouče, kde tamní hasiči pořádají ples v Občanské záložně. Na závěr měsíce, 29. ledna, se uskuteční Sokolský ples v nasavrcké sokolovně. (lv, mp)