Můžete se těšit se na průřez třicetiletou tvorbou Visáčů s řadou nesmrtelných hitů. Z těch nejstarších nelze nezmínit Stánek, Traktor nebo Cigára a novější tvorbu zastupuje Známka punku, Setkání či Padesát. Velkou pozornost vzbudila také skladba Prezident, ke které byl natočen i videoklip. Přestože Jan Haubert zpívá „všechno má svůj čas a spěchat nemá cenu", se zakoupením vstupenek zbytečně neotálejte. Visací zámek totiž i po letech zůstává „skromný, ale nejlepší" a kapacita kulturního domu není neomezená.

Visací zámek nežije pouze z minulosti, o čemž nejlépe vypovídá čilá koncertní činnost nejen na velkých festivalech a prestižních klubových štacích, ale i připravovaný nový videoklip a velké jarní turné 30 let Visacího zámku, které odstartuje v březnu 2013. Skupina obdržela před časem cenu Akademie populární hudby za nejlepší videoklip k písni Známka punku v režii Jana Zajíčka. Posluchači rádia Beat předloni svým hlasováním rozhodli o vstupu Visacího zámku do české Beatové síně slávy, která je obdobou americké rokenrolové Síně slávy. Alba Visací zámek (1990) a Start 02 (1991) jsou považovány za tuzemskou punkovou klasiku.

Vstup do heráleckého sálu v sobotu 13. dubna bude umožněn po sedmé hodině, koncert začne po osmé předkapelou. Na akci jsou připraveny autobusové svozy z blízkého okolí zdarma, nově i ze Žďáru nad Sázavou. Po koncertu nebude chybět ani tradiční rockotéka. Vstupenky jsou k dostání v běžných předprodejích za 170 Kč, na místě bude cena 200 Kč. Více informací naleznete na internetových stránkách www.kdheralec.cz nebo na facebooku www.facebook.com/kdheralec.

Program na jaro v KD Herálec:

13.04. VISACÍ ZÁMEK

11.05. 14. Narozeniny