Návrat z diskotéky ve velkém stylu. Na místo nehody do Rohovládovy Bělé mířili hasiči, policisté, záchranky i vrtulník.

Jednadvacetiletý řidič v autě vypůjčeném od kamaráda nezvládl v zatáčce v obci řízení a v plné rychlosti trefil plot rodinného domu. Zatímco na plotě jsou škody minimální, automobil je zcela zdemolován. K místu nehody v neděli o půl osmé ráno spěchají záchranáři. Situace po nárazu vypadá zle. Oba mladíci ve vozidle jsou zraněni.  Bohdanečtí strážníci a policisté na chvíli uzavírají silnici, aby na křižovatku mohl přistát vrtulník záchranářů. Hasiči mezitím zajišťují vozidlo a zraněné.

"Řidič měl zřejmě zlomenou klíční kost, spolujezdec, na jehož stranu šla hlavní síla nárazu, má zraněné nohy. Po předání zraněných do péče záchranné služby hasiči vozidlo zajistili a uklidili," uvedl na místě velitel zásahu Ladislav Dufek.

Oba mladíky převážejí záchranky do pardubické nemocnice, vrtulník z místa odlétá prázdný. Zajímavé věci se ale policisté dozvídají po výsledcích dechové zkoušky řidič. Ten nadýchá 1,04 promile alkoholu. Vzápětí se tak policisté i dovídají celou historii, která předcházela této jízdě. Oba mladíci se zřejmě celou noc bavili na diskotéce v Kasalicích. Když párty skončila, rozhodli se obstarat si zásoby - pivo a cigarety. Od kamaráda si vypůjčili volkswagen a vyrazili na benzínku do Lázní Bohdanče. Cestou zpátky ale v Rohovládově Bělé už opilý řidič automobil nezvládl. V zatáčce vůz přetočil a narazil.