PŘÍPRAVKA – 35 Kg

Tomáš Zelený – Šuda 
(BC Kralupy nad Vltavou)

Tomáš nastoupil do svého druhého zápasu po delší nemoci, ale na jeho výkonu to téměř nebylo znát. Všechna tři kola soupeře přesně zasahoval a nasadil takové tempo a boxerské kombinace, kterým jeho protivník nestačil. Za plné podpory rodiny, borců z BC Chrudim a BC Pardubice jednoznačně zvítězil a předvedl na svůj věk velmi pohledný box. S takovou chutí jít do zápasu a zvítězit se Tomovi bude jistě dařit i v dalších utkáních. Zelený vyhrál na body.

MUŽI – 75 Kg


Marek Lorenc – Baloun 
(SKB Praha)

K vidění byla opět jednoznačná dominance borce z BC Chrudim. Do prvního kola vletěl Lorenc sebevědomě a soupeře tvrdě zasahoval svými dlouhými direkty, což bylo po konci vidět i pod přilbou Balouna, jehož hlava byla značně „vybarvená".

Druhé kolo zvládl také lépe chrudimský boxer a na body z přehledem vedl, což pokračovalo i v kole třetím. „Je ale pravdou, že na technice Márova boxu máme stále hodně co napravovat a práce tady bude ještě spoustu.," zhodnotil výkon svého svěřence trenér Martin Dočkal. I Lorenc vyhrál na body.

MUŽI – 91 Kg 


Pavel Bobvoš – Rychetský 
(Sk 10)

Tady se ukazuje veškeré úsilí spojené s organizací ČNL v Chrudimi a ukázkami boxu veřejnosti.

Právě Pavel Bobvoš je jedním z těch, kteří trénují jako hobby nadšenci „Když viděl jak se po vítězství na kluky se kterými trénuje vždycky všichni sesypou a plácají je po ramenou, tak neodolal a zkusil to také. I přesto, že často maká celé dny v zahraničí, tak začal v Německu běhat, změnil jídelníček, ubral s oblíbeným pivkem a shodil téměř deset kilo do těžké váhy a odhodlal se i po třicítce nastoupit," prozradil trenér Dočkal. 
Bobvoš předvedl obrovskou vůli zvítězit. Přesně poslouchal pokyny trenéra a ve vyrovnaném zápase nakonec vyhrál na body. Jeho první slova byla: „Ještě jsem nikdy nic lepšího nezažil!"

Další velká akce BC Chrudim se bude konat od 6. do 9. Října, a to první boxerské soustředění v Peci pod Sněžkou se závěrečných výstupem na nejvyšší horu ČR, kde se budou připravovat další chrudimští borci na ČNL.