NEJVĚTŠÍ VÍTĚZSTVÍ

Myslím si, že největší vítězství bylo proti týmu Araz Naxcivan z Ázerbájdžánu v UEFA Futsal Cupu v Barceloně, který je velmi silný se spoustou Brazilců, ale s odhodláním všech našich hráčů jsme dosáhli vítězství.

NEJHORŠÍ PORÁŽKA

Nejhorší porážka sezony si myslím, že byla v zápase proti týmu Eindhovenu z Holandska. Do něj náš tým přišel po dvou skvělých zápasech proti Barceloně a Arazu, ale naneštěstí jsme byli poraženi.

NEJSILNĚJŠÍ MOMENT

Můj nejsilnější moment byl, když jsem se mohl vrátit dělat to, co mám nejraději, hrát futsal. Vrátil jsem se po komplikovaném zranění mého kolene, s operací a v první řadě s pomocí Boha a v druhé celého týmu ERA-PACKu se mi povedlo překonat tenhle problém v mém životě.

NEJCENNĚJŠÍ POZNÁNÍ

Nejcennějším poznáním této sezóny bylo pro mě hrát na UEFA Futsal Cupu, kde hrají velcí hráči a velké týmy. Tohle byl navíc můj sen, který se mi splnil.

NEJ … volný výběr

Nejvíc chci poděkovat všem, kteří mě podporovali, když jsem to nejvíc potřeboval. Všichni vědí, že jsem v této sezóně prošel velmi těžkým obdobím. Chci poděkovat hlavně Bohu a potom mé rodině, která byla vždy na mé straně. Také chci poděkovat ERA-PACKu, který mi vždy důvěřoval od maséra po prezidenta, který mi vždy pomohl a nakonec chci poděkovat mému trenérovi, kolegovi z klubu a především příteli, díky za všechno Cacau! A také fanouškům ERA-PACKu a mým kamarádům, kteří mi v Brazílii vždy fandí. Díky všem!

(pp)