V současné době se začíná rýsovat kostra týmu pro následující sezonu a chrudimští fanoušci si mohou oddechnout, protože na palubovce budou stále potkávat povědomé hráče. Prvoligové futsalové kluby napříč celou republikou zveřejňují první jména, která do svých kádrů před startem nové sezony přivedou. Třináctinásobný mistr z Chrudimi zatím žádné posílení mistrovského týmu neuvedl, naopak podpisem nových smluv potvrdil kostru sestavy pro následující ročník 1. futsal ligy. O koho se tedy jedná?

I v následující sezoně bude v dresu mistrovské Chrudimi pokračovat dlouholetý kapitán Lukáš Rešetár, který si občas odskočí zakopat za Slatiňany. Hráčské smlouvy prodloužili taktéž zkušení futsalisté Roman a Michal Marešovi. I nadále budou chrudimské příznivce svými výkony těšit i Tomáš Koudelka, Matěj Slováček a dlouholetý brankář ERA-PACKu Jakub Žďánský. Po premiérové sezoně v chrudimském týmu setrvají také bratři David a Pavel Drozdovi společně s Vítězslavem Hrubým, jenž v závěru základní části loňského ročníku přestoupil do Chrudimi z týmu Rádio Krokodýl Helas Brno.

„Jsme rádi, že jsme prodloužili smlouvy s hráči, kteří již dlouhou dobu tvoří kostru chrudimského kádru a jsou podepsáni pod celou řadou titulů,“ radoval se předseda klubu František Tichý. „Zároveň se nám podařilo udržet mladé hráče, které trenér Conde v minulé sezóně dokázal zapracovat do sestavy a v dalších sezónách jim pomůže futsalově růst,“ dodal.

(dv, pd)