Příchovice – Hlinsko 25:20

Jana Vítová, předsedkyně klubu: „Pro nás velice smolné utkání, které jsme sice začaly dobře, ale už čtvrtý útok znamenal konec všem nadějím. Nešťastným pádem na koleno se zranila naše nejlepší střelkyně – Petra Dostálová. Ta už nějaké problémy s kolenem měla. Věříme, že nebude mít zraněné vazy.

V tomto zápase ale už nenastoupila a jak se říká bylo vymalováno.

Chvíli na to dostala brankářka ránu míčem do obličeje, ta pro změnu prodělala před sezónou operaci nosu, a také nedohrála.

Nastalou situaci dokonale využily soupeřky a nasázely nám pět branek v řadě. Poté jsme se vzpamatovaly a držely s nimi krok, o čemž svědčí i vyrovanný výsledek druhého poločasu.

Zvrátit stav zápasu bez nejlepší střelkyně se nám nepovedlo. Je to škoda, protože soupeř to byl hratelný." 


Sestava a branky – Brankářka: Říhová. Obrana: Černá, Slavíčková, Kejzlarová. Útok: Kvapilová 5 gólů, Bonaventurová 8 gólů, Dostálová 1 gól, Hromádková, Bittnerová 6 gólů.



Třeštice – Hlinsko 27:12

Jana Vítová: „Máme úzký kádr a každé zranění je citelné. Po sobotě jsme byly zdecimované a v tomto stavu jsme nastoupily na daleko zkušenějšího a vyzrálejšího soupeře, než v sobotu.
K zápasu není snad ani co říci, výsledek mluví za vše. Od první minuty jsme hořely jako papír." 


Sestava a branky – Brankářka: Říhová. Obrana: Černá, Slavíčková, Kejzlarová. Útok: Kvapilová 2 góly, Bonaventurová 8 gólů, Hromádková 1 gól, Hanusová 1 gól.