Skuteč – Dvůr Králové n/L 7:11 (0:5, 0:3, 7:3)


Branky: Horník 3, Tesař 3, Lettl – Suk 6, Janíček 3, Hrneček, Heřmanský.

Tým Skutče vstupoval do zápasu po minulém úspěchu velmi sebevědomě, ale tvrdý direkt jim již po dvou minutách uštědřil Janíček se Sukem.
Další problémy se na obranu Skutče přihnaly ve dvanácté minutě, kdy se znovu trefil kapitán Dvorských Suk. Tentýž hráč završil o minutu později hattrick a bylo to již 4:0.

Drtivý nástup týmu z Dvora Králové korunoval hned o deset sekund později brankou na 5:0 Hrneček.

Druhá třetina se nesla ve stejném duchu jako část první. Rozjetý kanonýr Suk přidal v prostřední části další dvě branky, a když ještě Janíček využil přesilovou hru, svítilo na tabuli před třetí třetinou hrozivé skóre 0:8.

Skuteč trápila především mizerná koncovka, ale to se do třetí třetiny výrazně změnilo. Během dvou minut se hned třikrát trefil navrátilec do sestavy Horník, další branku přidal Tesař a Královédvorští se pomalu začínali bát o výsledek.

Zvláště, když dostala Skuteč ještě výhodu přesilové hry. S tou však Skutečští naložili prachbídně, když během ní hned dvakrát inkasovali.
Nepříliš jistý Novák v brance Skutče lovil míček ze sítě po jedenácté z hole Heřmanského, který gólem přinesl na hole svých spoluhráčů klid. Jiskřičku naděje vykřesal pro Skuteč Lettl a dvěma brankami Tesař – 4:11.

Dvůr Králové si tak bez velkých potíží zaslouženě připsal 3 body do tabulky.

Jičín – Skuteč 
 7:12 (1:1, 1:5, 5:6)


Branky: Dlouhý 3, Rozkovec, Klamrt, Štál, Valkoun – Kuta 3, Tesař 3, Horník 2, Hromádko 2, Stöhr, Lettl.

K týmu Skutče se před druhým sobotním zápasem připojil Kremina a brankář Laška. Tyto změny měly na tým evidentně kladný dopad, protože Skutečtí hráli oproti předchozímu zápasu klidněji a bez hloupých chyb v defenzívě.

Navíc se v šesté minutě trefil Hromádko a poslal Skuteč do vedení. Jičín inkasovaná branka nijak nerozhodila a hrála se soupeřem vyrovnanou partii. Tu korunoval dvě minuty před přestávkou vyrovnávací brankou v síti Lašky Rozkovec.

Druhá část ale patřila Skutči. Již po minutě vrátil vedení na stranu hostů Kuta, a to zdaleka nebylo vše. Během dalších pěti minut se postupně trefili Tesař, Horník, Stöhr a Lettl. Do konce prostřední části ještě snížil Dlouhý a do třetí třetiny se šlo za stavu 2:6.

V té se ale strhla divoká přestřelka. Jičín celou třetinu kousal a snažil se dotahovat skóre, na 7:2 z pohledu Skutče však zvýšil Horník.
V přesilové hře korigoval skóre znovu Dlouhý, jenže o minutu později na druhé straně přidal Tesař další branku na 3:8.

Další dvě branky Skutče přidal Kuta a zdálo se, že Jičín už nemá šanci ve zbývajících osmi minutách dotáhnout sedmibrankovou ztrátu. Jenže opak byl pravdou, protože se postupně trefili Klamrt, Štál a Valkoun. Jičín tak vycítil šanci na velký obrat.

Všechny plány soupeře však rozmetal svou brankou Hromádko a hned po vhazování završil hattrick Tesař, který tak potvrdil výbornou formu z předchozích zápasů, protože hned v pěti ze šesti odehraných zápasů dokázal nastřílet hattrick – 6:12. Dvě sekundy před koncem utkání ještě přinesl korekci výsledku Dlouhý, ale to již nic neměnilo na tom, že ani Skuteč neodjede z Vysokého Mýta s prázdnou.


Skuteč: J. Novák (O. Laška) – J. Kadavý, V. Částek, D. Stöhr, M. Hromádko – M. Kremina, M. Malý, M. Lettl, K. Kuta (C), L. Horník, J. Tesař.



Vrchlabí – Třemošnice 7:2


Branky hostů: Klepač 2. Třemošnice – Sokol B 6:8
 Branky domácích: Horák 2, Novák, Starý, Horní, Dvořáček. 



Tabulka


1. Sokol Pardubice B 15
2. V. Mýto 15
3. Vrchlabí 15
4. Všestary 12
5. Skuteč 9
6. HAGA Pardubice 6
7. Dvůr Králové n/L 6
8. Třemošnice 6
9. Jičín 3
10. Lubná 3
11. Polička 0