Mezi týmy se objevili jak horcí favorité slatiňanští fotbalisté pod originálním názvem Bombik k fošně, tak rodinný tým Jedličkovi nebo firemní týmy Penta a Slepice (Lapastar Kuře).

Soutěžili i zástupci dobrovolných hasičů SDH Výsonín a zástupci okolních vesnic Kozí Polsko (Trpišov), Lišky – Šišky (Licibořice – Šiškovice), Šampióni (Svídnice) a Svídnický all-star (zástupci fotbalových starších žáků ze Svídnice).

Hodnotné ceny pro nejlepší

Odehrálo se neuvěřitelných 36 zápasů. Zasloužilým vítězem pouze s jedinou porážkou se stalo družstvo Bombik k fošně. Z jedinečné ceny – originálních ponožek od Klubu Pánů z Ponožkovic i poukázek na odběr kuřecího masa měli neskrývanou radost, stejně tak z dalších věcných cen.

Na druhé místě jim statečně konkurovalo družstvo Lišky – Šišky, kteří si stejně jako třetí družstvo ALL – Star odnesli thermo ponožky a další věcné ceny.

Vynikající výkony a skvělá zábava

Thermo ponožky obdrželo i družstvo z Penty, protože jako jediní dokázali svého soupeře porazit rozdílem 9:0 a v dalších zápasech podali vyrovnaný výkon, bohužel to stačilo jen na celkově 7. místo.
Celé odpoledne se neslo ve víru skvělé nálady a vynikajících výkonů.

Lenka Kopecká