Od Pardubického kraje například městys dostane 100 tisíc korun na opravu tarasu a chodníku u domu s pečovatelskou službou, deset tisíc půjde na vybavení mladých hasičů a pět tisíc korun je spojeno se záštitou radního Václava Kroutila na pořízení repliky hasičského praporu.

Z ministerstva kultury půjde 165 tisíc korun na obnovu fasády fary a z ministerstva zemědělství poputuje 40 tisíc korun na vytvoření místa pasívního odpočinku v parku ve spodní části náměstí a dále pak i 265 tisíc korun na opravy všech pěti křížků – v Zubří, v Hluboké, v Kameničkách, na návsi v Rohozné a na cestě mezi Kameničkami a Rohoznou.

Starostka městyse Iva Dostálová po schůzi informovala také o blížícím se termínu dokončení oprav kašny na náměstí. „Na místě se již pomalu začíná s pokládkou žulových kostek a tento týden by měla nastoupit firma, která má zprovoznit cirkulaci vody. Pokud tedy všechno půjde jak má, do konce června by kašna měla fungovat," řekla starostka. Poté bude podle ní upraveno ještě i okolí kašny, například zřízením záhonů a osazením laviček.