Chrudimský deník připravuje seriál materiálů věnovaných nejen „sametu", ale také životu v naší společnosti v době „normalizace" a jeho porovnání s životem v Česku dnes.

Tento seriál je otevřený i pro čtenáře, kteří se na něm mohou podílet. Jak vzpomínáte na život před devětaosmdesátým rokem? Stáli jste fronty na všechno možné i nemožné? Šili jste si podomácku podle Burdy? Jezdili jste trampovat? Otázek by mohlo být samozřejmě mnohem víc…

Pokud se chcete o své vzpomínky podělit, napište nám na adresu Chrudimský deník, Soukenická 154, Chrudim nebo pošlete svůj text na mail romana.netolicka@denik.cz. Máte-li i dobové fotografie, které život v „rozvinuté socialistické společnosti" dokumentují, pošlete je s komentářem také, rádi je na našich stránkách zveřejníme. Hlavně pamětníci mají možnost připomenout současné generaci, jak se „za socialismu" žilo.

Přivítáme ovšem i váš pohled na naši současnou společnost v době, kdy za sebou máme čtvrtstoletí svobody a demokracie. Čeho si ceníte nejvíc a co vám naopak vadí? To vše můžete redakci Chrudimského deníku napsat. A také na toto téma diskutovat na našem webu či facebooku. Těšíme se na vaše názory!