Ten se ve druhé třetině nedokázal ovládnout a po několika jeho „úletech“ byl rozhodčím po osobním trestu do konce utkání vykázán do sprch.

Právě cestou do kabin pak ještě ve vzteku rozbil skleněnou výplň dveří. Podle našich informací do skla třikrát bouchl hokejkou.
Jeho řádění v útrobách stadionu však nezůstalo utajeno před pořadatelskou službou a městskými strážníky. Ti pak také o celém incidentu informovali vedení klubu.

„Na základě rozboru kamerového záznamu bylo zjištěno, že sklo rozbil ve vzteku vyloučený hráč hostí. Případ byl předán k dalšímu řešení HC Pardubice a Městskému rozvojovému fondu,“ potvrdil našemu Deníku zástupce ředitele pardubické městské policie Pavel Čejka.

„Škodu, která byla vyčíslena na několik tisíc korun, bude po hráči vymáhat Městský rozvojový fond, který je vlastníkem ČEZ Areny,“ řekl Deníku obchodní manažer klubu HC Eaton Pardubice Ondřej Šebek.

Faktura za opravu však do Třince zatím neodešla. „Nechceme s hráčem korespondovat. Prý ale nemá se zaplacením škody problém, tak věříme, že až sem příští týden s třineckým mužstvem opět přijede, tentokrát k zápasům play off, škodu uhradí,“ vyjádřil se včera ředitel ČEZ Areny Jiří Macháně.