Petr Juliš, mladší bratr za Spartu Praha hrajícího Lukáše, se v Chrudim zabydlel velmi dobře. Jeho zimní návrat z Pardubic přinesl rychle první úspěchy. S Ústím úvodní start, poté do základní sestavy a premiérová branka. „Jsem rád hlavně za to, že jsme vyhráli,“ hodnotil Juliš. A jak se jeho branka seběhla? „Dostal jsem míč na nohu a přichystal ho na levačku. V brance stálo několik hráčů, musel jsem zamířit a vyšlo to skvěle,“ pochvaloval si.

Ohlasů ihned po utkání posbíral opravdu hodně. „Dostal jsem spoustu zpráv od bývalých spoluhráčů z Pardubic a od známých,“ popisoval. Nejvíce si však cení pochvaly od svého bratra Lukáše. „Volali jsme si den po utkání, říkal, že jsem to hodně dobře trefil,“ smál se Petr Juliš.

První start, pak hned první gól. Chrudimská kasa se na Julišův příspěvek již těší, to už potvrdil i sám nejmladší fotbalista ve výběru trenéra Jaroslava Veselého.
Na radosti po výhře ve Varnsdorfu však musí Chrudim velmi rychle zapomenout, již zítra ji doma před televizními kamerami čeká druhá Líšeň. „Bude to hrozně těžký zápas. Doufám, že ho zvládneme,“ věří. I pro něj jsou poslední dny velmi náročné. „Zápasů je hodně, já jsem navíc neabsolvoval celou zimní přípravu, takže kondičně trochu ztrácím,“ přiznal. „Hlavně, ať vyhrajeme,“ dodal Juliš.