O co šlo? Tomáš Řepka měl prodat luxusní vůz značky Mercedes své známé za 1,2 milionu. Ten mu však v oné době už nepatřil, užíval ho totiž jen v nájemné smlouvě. Majitelem byla firma K & H.

Vrak letadla, ve kterém letěl fotbalista Emiliano Sala
Záchranáři vyzvedli tělo z vraku Salova letadla. O koho jde, zatím není jasné

Ženu měl na tuto skutečnost sice upozornit, nedodržel však podmínky, které byly dohodnuty. Údajně jí měl slíbit, že pokud na ní do roka auto nepřevede, vrátí jí celou částku zpět. To se nestalo, navíc Řepkovi auto zabavil exekutor.

Soud při svém verdiktu přihlížel také na nedávný soudní spor Tomáše Řepky s Vlaďkou Erbovou. Za tento trestný čin si bývalý fotbalista odpracoval 300 hodin prospěšných prací. 

Podtrženo, sečteno, soudkyně Obvodního soudu pro Prahu 6 rozhodla, že si kovaný sparťan zaslouží 15 měsíců trestu odnětí svobody. Rozsudek ale ještě není pravomocný.

Fotbalista Pavel Bucha posilou Mladé Boleslavi, z Plzně přichází na hostování.
Nová šance pro plzeňského Buchu. Talent z Mělnicka stráví jaro v Mladé Boleslavi

Státní zástupce Jan Scholle navrhuje ještě vyšší sazbu. Podle něj ve prospěch bývalého stopera nehrají žádné polehčující okolnosti, navíc se deliktů dopouští opakovaně. Připomněl tak dva podmíněné tresty z let 2015 a 2016 za řízení v opilosti, zanedbání povinné výživy z loňského roku a již zmíněné vymyšlené erotické inzeráty.

Naopak právník obžalovaného tvrdí, že k žádné zpronevěře nedošlo a že si jeho klient pouze půjčil peníze od známé.

Řepka jako při předešlých líčeních odmítl vypovídat a k soudu se ani nedostavil. Firma K & H po něm požaduje odškodné 435 000 korun. 

Cílem fotbalistů Slovácka i i přes povedený konec podzimu zůstává záchrana ve FORTUNA:LIZE. Na snímku Petr Pojezný a Veliče Šumulikoski.
Největší zimní posila? Zdravý Michal Kadlec, tvrdí ředitel Slovácka Pojezný