LANŠKROUN - TŘEMOŠNICE 1:0 (0:0)
Oba týmy začaly opatrně. V 9. minutě po hezké akci střílel nad branku Forman. V 19. minutě stříleli domácí též nad branku. Ve 28. minutě zahrávali domácí přímý kop a Janda se blýskl solidním zákrokem. Ve 30. minutě přišla naše chvíle. Forman uvolnil Broma, ten překonal i domácího brankáře, ale další bránící hráč z brankové čáry míč odehrál do bezpečí. Ve 40. minutě byl v dobrém náběhu Fejl. Postupoval sám, ale trefil gólmana. V 57. minutě domácí zahrávali přímý kop ze strany a nekrytý Stasiowski skóroval hlavou. Snažili jsme se o vyrovnání, ale vše končilo před vápnem domácích. Nedařily se nám centrované míče. Před brankou soupeře jsme byli v malém počtu hráčů, a to se potom dávají góly těžko. V úplném závěru utkání jsme měli možnost vyrovnat, bohužel zase nic.

Trenér ŽSK Třemošnice Leoš Cirkl: „Utkání se hodnotí těžko. V prvním poločase jsme si vytvořili dvě velmi dobré šance, ale neproměnili ani jednu. V zápase jsme rozhodně nebyli horším týmem. Domácí hrozili především po standardních situacích. V poločase jsem hráče důrazně upozornil na tuto situaci a přesto naprosto nekrytý a v pohodě hlavičkující domácí hráč v nebezpečném prostoru skóroval. Snaha o vyrovnání byla, ale nějaký větší tlak se z naší strany nekonal. Máme na čem pracovat.“

Fakta utkání: Branky: 57 min Stasiowski. ŽK: 1:2. Třemošnice: Janda Petr, Král, Mocanu, O. Vančura Brom (83' Šťastný ), J. Vančura , P. Šindelář, M. Šindelář Forman, Fejl.

ŽAMBERK - FK JISKRA HEŘMANŮV MĚSTEC 0:3 (0:1)
Začátek se nám ale velmi podařil. Již ve 4. minutě jsme vedli a to nám pomohlo v dalším průběhu hry. Druhý poločas byl kopií prvního dali jsme na 2:0 a kvalitní hrou jsme ovládli zápas. Podařila se nakonec i třetí branka a zaslouženě jsme vyhráli. Chválím celý mančaft! Myslím, že je velmi znát kvalitní práce trenéra Jiřího Tesaře.

POLIČKA - FC HLINSKO 2:0 (0:0)
První půle byla holomajzna na obou stranách. Bez vyložené šance se jen čekalo, kdo udělá chybu. Do druhého poločasu jsme vstoupili dobře a vypracovali jsme si stoprocentní šanci kterou Cach neproměnil a hned o minutu později jsme dostali branku ze standardní situace. Nedáš dostaneš! Druhá branka byla z ofsajdu, ale na to se už nikdo ptát nebude. Teď nás čekají ve čtvrtek Moravany. Věřím, že se tým poučil z Poličky. Jinak tým Poličky je hodně kvalitní a určitě nebude hrát o sestup. Važme si areálu a zázemí u nás v Hlinsku. Do toho má Polička hodně daleko.