I. A TŘÍDA

Luže – Libišany 0:2 (Brož, Machala).

Jiří Kopecký, vedoucí mužstva TJ Luže: „První půle začala opatrně z obou stran, až v závěru poločasu začali být hosté aktivní a z ojedinělé ak ce se ujali vedení, když se k odraženému balonu dostal Brož a prosadil se střelou k tyči. Druhý poločas byl více vyrovnaný bez vyložených šancí na obou stranách, hosté sice měli balon více na svých kopačkách, ale do šancí jsme je nepouštěli. Až v 83 minutě po naší chybě potvrdili vítězství Machala na konečných 2:0."

Luže: Shmeiser – Roubínek, Kapitola (69. Kolář), Mužíček, Terer, Naď, Mašek, Práchenský, Hermann, Fidler.

Pomezí – Heřmanův Městec 2:3

(Pořízka 2 – 1 z pen. – Hlaváč 2 – 1 z pen., Straka). Jaroslav Holeček, trenér FK Jiskra Heřmanův Městec: „V první půli jsme dobývali obrannou tvrz soupeře a odměnou nám byla v 41. minutě penalta po faulu na Šimona, ale exekutora Petera gólman vychytal. Druhý poločas jsme začali aktivně, ale faul před naším vápnem v 51. minutě a následná střela do šibenice naší branky znamenala vedení soupeře. Hráči však bojovali a po naší standardce v 51. minutě vyrovnal Straka. A když v 64. minutě Hlaváče střelou k tyči poslal naše mužstvo do vedení 2:1, věřil jsem v naše vítězství. Ale soupeř začal nakopávat dlouhé balóny do našeho vápna a po falu Dvořáčka ve vápně srovnal z penalty 2:2.

Už jsem začal psát hráče do rosztřelu, ale v 90. minutě vyrazili domácí jasný gól z branky rukou a následnou penaltu Hlaváč proměnil. Pár domácích fanoušků to neuneslo a i přes snahu domácích pořadatelů byly naši hráči při odchodu do šaten skropeni pivem. Musím poděkovat hráčům za odvedený výkon a bojovnost až do konce. Domácí hráči po zápase sportovně uznali, že utkání ke konci nezvládli." H. Městec: Zrůst st. – Zrůst ml., Dvořáček, Tiler, Peter, Hlaváč, Mach, D. Jablečník, Straka, Šimon (62.Dostál) – Salfický.
Horní Jelení – MFK Chrudim C 4:1 (Branky: Hendrych, Kaňkovský, Šimek, Šmidberský – Žalud). Utkání soupeřů z konce tabulky nepřineslo pohledný fotbal. Hrálo se bojovně. Skóre utkání otevřel chrudimský Žalud. Domácí však po standardní situaci vyrovnali Hendrychem.

Utkání bylo bojovné což vyhovovalo spíše domácím. Ve druhém poločase po sérii standardních situací Kaňkovský strhl vedení na stranu domácích. Hosté hru ve snaze o vyrovnání otevřeli, ale místo kýženého vyrovnání dvakrát z brejku inkasovali. Utkání tak skončilo výhrou domácích 4:1.

Chrudim C: Zrůst – Jindrák, Zelinka, Pejcha, Bareš (33. Pekař) – Pilař, Svoboda, Felkl, Žalud, Dušek – Netušil.

I. B TŘÍDA, SKUPINA A

St. Mateřov – Hlinsko B 2:2, pen. 2:4

(Klíma, Fenyk Krbálek, Bouška). ČK 0:1 (87. Cepl). Do utkání utkání rozdílných poločasů vstoupili lépe domácí, brzo vedli po akci Klímy 1:0 a ke konci poločasu upravil na 2:0 Fenyk, když se k němu odrazil míč o břevno. Do druhé půle jako by vstoupilo na hřiště jiné domácí mužstvo, které začalo ztrácet balóny a navíc poprvé inkasovalo. Hlinečtí naopak ještě zabrali a byla z toho vyrovnávací branka, když v 90. minutě prošel přes 18 hráčů centr a zůstal Skalickému za tyčí 2:2. Jindřichovský poté v rozstřelu vychytal Hlinsku bod navíc.

Hlinsko B: Jindřichovský – Nevole (46. Popelka), Bříza, Volf, Holec – Nadrchal, Cepl, Slováček (76. Bouška), Půlpán (76. Vamberský) – Krbálek, Zavřel (46. Šmatlán).

Nasavrky – Dobříkov 3:2

(O. Čechlovský, Soudek, F. Dostál Ševčík 2 – 1 z pen.). ČK: 1:3 (Soudek – Horníček, Klapal, Hořejší). Zápas začal v rychlém tempu se šancemi na obou stranách. V10. minutě byli úspěšní domácí, když po úniku Vojíře otevřel střelou po zemi O. Čechlovský skóre. V 11. trestný kop hostí skončil nad brankou. Ve 13. minutě po rychlém brejku domácích se z dálky nádherně trefil Soudek. Ve 24. malá domů hostujícího obránce skončila těsně vedle branky.

Rychlý protiútok hostí zahodil ve 28. těsně před domácí brankou hostující Jandera. Vzápětí na to další tutová šance hostí skončila na tyči. Sedmý trestní kop hostí proměnil v 37. přesnou střelou Ševčík. V 54. minutě rychlý útok domácích zakončoval Hnízdo, ale brankář hostí obětavým zákrokem míč vyrazil za cenu nárazu hlavou na tyč. Po chvíli ošetřování pokračoval ve hře. Po podle domácích sporném zákroku proměnil v 76. pokutový kop opět Ševčík. Ale domácí se nevzdali a v 79. po rychlém vhazování vstřelil vítězný gól Filip Dostál.

Na konci zápasu hostující hráč zajel do domácího brankaře a to vyvolalo hromadnou strkanici, kterou vyřešili rozhodčí dvěma červenými pro hosty a jednou pro domácí. To neunesl hostující kapitán a za vyhrožování hlavnímu rozhodčímu si vykoledoval další červenou. Incident jen pokazil pověst vedoucího týmu soutěže, který neunesl porážku.

Nasavrky: Drášil – J. Dostál, M. Dostálek, R. Michek, Soudek, F. Dostál, T. Michek, Plíšek, O. Čechlovský, Vojíř, Hnízdo (M. Čechlovský, Pešek, Novák).

Proseč Sezemice 3:1 (1:1)

Branky: Menc 2, Hromádka Mráz z pen. Když v 6. minutě Hromádka prostřelil z těžkého úhlu brankáře Báču a poslal domácí do vedení, vypadalo to na jasný průběh. Ve 14. byl však zákrok Lampárka na útočníka hostí posouzen jako penaltový a Mráz vyrovnal. Hosté se poté soustředili na bránění a domácí si měli sice územní převahu, ale brankové šance nepřicházely. Až v 80. Hromádka rychle rozehrál trestný kop, Vopařil přiklepl na Mence a ten z malého vápna vstřelil kýženou vedoucí branku. V 88. Menc střelou pod břevno pojistil 3 body.

Proseč: Lampárek – Volf (Jiří Marek), Kunhart, Macháček, Z. Marek (Vopařil) – Hromádka, M. Marek, Jar. Marek, Menc – Koutný, Mareš (Kiričenko).

Sruby – Chroustovice 1:0 (Jiráský). Na jedinou branku domácích nenašli chroustovičtí odpověď.

Cerekvice – Stolany 6:1 (Malý 3, F. Pražák 2, Pytlík – Dostál). Stolany utržily výprask v Cerekvici.

Ústí n. O. B – Načešice 0:6 (Levinský 3, Mládek 2, Ilko z pen.) Načešicím se v utkání na půdě rezervy dařilo, hattrickem se blýskl Levinský.