MFK Chrudim - TJ FK Štěchovice 4:0 (3:0)
Postavení obou mužstev v tabulce ukazovalo na domácí jako na favorita utkání. Chrudimští k utkání ale přistoupili velmi zodpovědně a od začátku se usadili na polovině hostí. V 5. minutě nestačil hostující obránce Kučera na rychlonohého Dostálka a v šestnáctce ho podrazil. Nařízený pokutový kop s přehledem proměnil chrudimský Kučera a otevřel skóre utkání - 1:0. Brankář Vašák neměl šanci. Domácí kombinovali a vytvářeli si dobré příležitosti.

Ve 13. minutě musel zachraňovat hostující brankář po střele Řezníčka. Z následného rohu a po několika centrech předvedl nůžky Kučera, ale bez gólového efektu. V 19. minutě si na střílený centr Kučery naběhl Krčál, ale k zakončení mu chyběl kousek.

Ve 22. minutě našel dlouhým kopem Vodrážka Kesnera, ten si udělal kličku a po levé ruce brankáře Vašáka zvýšil na 2:0. Ve 26. minutě zahrávali domácí přímý kop Kopeckým. Míč však jen těsně minul hostující branku. Domácí soupeře přehrávali a vytvářeli si příležitosti. Hosté spoléhali především na brejky.

Ve 41. minutě vyšachovali domácí defenzivu hostí neskutečným způsobem a po ose Dostálek, Kopecký a Kesner posledně jmenovaný překonal Vašáka potřetí 3:0. Poločas tak skončil zaslouženým vedením papírového favorita 3:0.

Nástup do druhého poločasu patřil opět domácím a za necelé dvě minuty po zahájení hry nařízený trestný přímý kop proměnil Kopecký na 4:0. Brankář Vašák ani nereagoval. Domácí hráli co potřebovali a hosté se do vážnějších situací nedostali. Naopak domácí střelec čtvrtého gólu našel v 55. minutě před brankou Vašáka Kučeru, ale ten přestřelil hostující branku.

Rozhodnuté utkání se tak již jen dohrávalo. Domácí dominovali a soupeře nepouštěli do vážného ohrožení své branky. Několikrát se přeci jen hosté do zakončení dostali, ale defenziva domácích s brankářem Mrázkem jim střelecký zápis nedovolila. V utkání tak zcela zaslouženě zvítězil MFK Chrudim a i nadále drží první příčku ČFL.

Radim Holub, asistent trenéra Chrudimi: „Jasné a zasloužené vítězství. Pomohl nám brzký gól, když  Kučera proměnil penaltu za faul na Dostálka. Do poločasu jsme přidali další dvě branky. Ve druhém poločase hned zpočátku proměnil přímý kop Kopecký a zápas se už jen v klidu dohrával.  Na deset minut se dostal do hry i další hráč z juniorky Adam Zavřel. Pro kluky z béčka je to získávání zkušeností z podstatně vyšší soutěže než je krajský přebor. A znamená to pro ně i motivaci dostat se do A týmu.“

Fakta - branky: 5. Kučera (PK), 22. a 41. Kesner, 47. Kopecký. ŽK: 80. Dostálek (CHR) - 44. Švejda (STE), 51. Jakobovský (STE). Rozhodčí: Váňa – Musil, Hurych. Diváci: 210.
Sestavy - Chrudim: Mrázek – Řezníček, Drahoš, Krčál, Mastík (73. Stránský) – Langr – Dostálek (89. Piroch), Vodrážka (61. Ptáček), Kopecký (68. Vašulín), Kesner – Kučera (81. Zavřel).
Štěchovice: Vašák – Švejda, Košata, Pavlík (77. Maruš), Volešák (87. Jonáš) - Kučera, Batka (87. Štědronský), M. Novák, L. Novák - Jakobovský, Těžký (67. Sulík).

Další známé výsledky:
Ústí nad Orlicí - Nymburk 2:1, Vltavín - Benátky 2:2, pen. 3:4, Benešov - Vyšehrad 0:0, pen. 2:3, Králův Dvůr - Jirny 1:1, pen. 4:3, Litoměřicko - Čížová 0:3, Domažlice - Dobrovice 0:3, Zápy - Brozany 4:2.

Čelo aktuální tabulky:

1.   Chrudim 14 36:8 36
2.   Zápy 14 27:19 30
3.   Domažlice 14 34:23 29