Moravany – H. Městec 5:5 (3:2) po penaltách 3:1

Jaroslav Holeček, trenér Heřmanova Městce: „Dnes jsme v Moravanech odehráli utkání hrůzy. Ve druhé minutě prohráváme 1:0, do poločasu vedeme 1:2- Pak prohráváme 3:2, vedeme 3:4, prohráváme 5:4 a v 91. minutě vyrovnáme na 5:5.

Penalty jsme opět nezvládli a vezeme jen bod. Když dáte venku pět brambor, tak nemůžete prohrát, bohužel to, co my dostáváme je smutné a takto se fotbal hrát nedá. Jsem zklamaný."

Dolní Újezd – Slatiňany
 2:4 (1:1)

Jaroslav Hanuš, sekretář Slatiňan: „Na hřišti posledního celku tabulky jsme vyhráli naprosto zaslouženě. V prvním poločase, který skončil nerozhodně, byli naši jako téměř tradičně silní na míči, ale domácí se nám vyrovnali na druhé straně velkou bojovností. Na poměrně rychlý vedoucí gól Dolního Újezdu po naší chybě v obraně jsme brzy odpověděli. Po změně stran jsme přečkali mírný úvodní tlak domácích a pak udeřili dvěma góly během tří minut na rozhraní hodiny hry.

Dostali jsme tak zápas pevně pod kontrolu. A když se nám podařilo zvýšit na 1:4, bylo o výsledku definitivně rozhodnuto. Nic na tom nezměnil ani druhý gól soupeře v předposlední minutě hry, který jen kosmeticky upravil skóre.

Byť to bylo vítězství kolektivu, zvláštní pochvalu zaslouží střelec dvou gólů Kopecký a velmi dobře hrající Slováček."

Třemošnice – Chrudim B
 1:2 (0:2)

Rezerva MFK začala aktivně a již ve čtvrté minutě vyslal Kalas Tlapáka na zteč domácí branky, na jeho zakončení neměl šanci reagovat exchrudimský brankář Janda.

Hosté dále kombinovali a vytvářeli si příležitosti ke skórování, ale bez gólového efektu. Ve 27 minutě, svedl souboj proti pravidlům domácí brankář s chrudimským Kalasem a nařízenou penaltu proměnil Patrik Tlapák 0:2.

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a vytvořili si územní a optickou převahu. Hosté však hrozili z nebezpečných brejků. V 78. minutě přišel souboj dvou hráčů, ve kterém si ten chrudimský počínal nedovoleně a tak rozhodčí Zerzán nařídil další pokutový kop. Šindelář ho proměnil a snížil na 1:2.

Domácí vrhli všechny síly do útoku a vytvořili si tlak, který ale hosté taktickým výkonem a závěrečným střídáním zvládli a zvítězili 1:2 na půdě těžkého protivníka ze železných hor.

Leoš Cirkl, trenér Třemošnice: „Nepodařil se nám vstup do utkání. Brzy jsme inkasovali. Hosté byli rychlí a nebáli se hrát.

Po druhé obdržené brance to nevypadalo dobře. Takto jsme si utkání nepředstavovali, bohužel dnes přišly individuální chyby a soupeř je okamžitě potrestal.
Do hry jsme se dostali až ve 2. poločase,ale bez potřebného zakončení. Střídající Hejcman hru oživil byl pro soupeře nebezpečný. Mužstvo se snažilo, bojovalo, ale dnes to na body nestačilo. Domácí porážka mrzí. Vynikli Liviu Mocanu a Michal Hejcman."

Polička – Hlinsko 0:1 (0:0)

Jiří Skála, trenér Hlinska: „Mimo prvních asi deseti minut jsme byli po celé utkání jasně lepším týmem. Hráči předváděli kvalitní kombinační hru z čehož pramenilo množství šancí a jenom spolehlivý výkon domácího gólmana a někdy i náš nedůraz v zakončení nám nedovolili skórovat. Ve druhém poločase jsme pokračovali v dobrém fotbale a v dobývání domácí branky.

Naše trpělivost nakonec vedla k vítězství, když jedinou branku utkání vstřelil Dominik Pelikán. Všichni hráči zaslouží velkou pochvalu za předvedený výkon. Jenom těch branek mohlo být více, ale podstatný je fakt, že v Poličce hráče fotbal bavil a oni se zase bavili fotbalem."