Jak byste zhodnotil zápas proti Převýšovu?
Zápas hodnotím kladně. Myslím, že jsme měli hru po celou dobu poměrně pod kontrolou a šancí jsme měli také více než soupeř. V první se nám podařilo skórovat z rohu, a to nás uklidnilo. Drželi jsme více balón na svých kopačkách. Bohužel se nám nepodařil vstup do druhé půle a Převýšov dokázal vyrovnat z brejkové situace. Potom jsme ale začali hrát znovu naší hru, vypracovali jsme si další šance, které vyvrcholili v gól Ondřeje Kesnera. Vedení jsme si udrželi až do konce a myslím, že jsem zaslouženě vyhráli, protože soupeř kromě toho jednoho brejku neměl jiné příležitosti.

Rozhodčí vám neuznali dva góly, jaký na ty situace máte názor vy?
V první půli tam byla dobře kopnutá standardka Lukáše Kopeckého a před gólmanem proběhlo několik hráčů. Těžko říci jestli to byl ofsajd, ale rozhodčí to odmávl. Druhý neuznaný gól byl po mém zakončení. Myslím, že přihrávka na mě byla hraniční a rozhodčí to zase odmávla.

Utkání bylo hodně vyhrocené. Připravoval vás trenér na udržení emocí, aby se to příliš nezvrhlo?
Na tohle se asi nedá úplně připravit. Emoce jsou pokaždé jiné, ale podle mého to soupeř zbytečně vyhrotil. I rozhodčí to více pustili a těch zákroků tam bylo více, ale v tom nevidím problém.

Už dnes vás čeká zápas v Jirnech…
Tam nás čeká těžký zápas, ale ve finále je úplně jedno s kým budeme hrát. Tahle soutěž je tak vyrovnaná, že můžeme porazit prvního, ale zároveň prohrát s posledním.