V krajském přeboru si z chrudimského okresu zahraje pouze FC Hlinsko na hřišti FK Pardubice C, v neděli od 15.00 hodin. Rezerva MFK Chrudim má duel v Přelouči odložen na úterý 16. dubna od 17.00 hodin.

I. A třída má „zelenou" pouze pro MFK Chrudim C, který se v neděli od 15.00 hodin utká na umělém trávníku Letního stadionu s Dolním Újezdem. Zápasy Staré Hradiště Bítovany, Libchavy Heřmanův Městec a Třemošnice Letohrad B byly odloženy na středu 1. května od 17 hodin.

I. B třída, skupina A, má celý program 14. kola odložen rovněž na středu 1. května od 17 hodin.

A nyní stručně k zápasům, které by se měly odehrát.

Pardubice C - Hlinsko

Roman Oliva, trenér FC Hlinsko: „V jarní premiéře nás čeká těžké utkání, protože v rámci zimní přípravy jsme prakticky ještě nebyli kompletní, takže se to může nepříznivě projevit na souhře mužstva. Všichni jsme se sešli teprve při středečním tréninku, ale je otázkou, jak se pauzy vzhledem ke zraněním projeví na kondici některých hráčů. Hrát se bude na umělé trávě, soupeř hraje hodně běhavý fotbal, případný bodový zisk bude pro nás úspěchem."

Chrudim C - D. Újezd

Jiří Hlavatý, trenér MFK Chrudim C: „Hrát se bude na naší umělé trávě a na jarní premiéru se už těšíme. Na podzim jsme v Újezdě vyhráli 1:0 po solidním výkonu. Rádi bychom na něj navázali i tentokrát a samozřejmě chceme vstoupit do sezony vítězně a předvádět kvalitní pohledný fotbal."