Karel Zajac, asistent trenéra Viktorie Jirny: „Toto utkání musím hodnotit špatně, protože dostat gól v 93. minutě je velká smůla. Na druhou stranu musím uznat kvality střelce, protože ten trestňák byl kopnutý výborně, i když náš gólman to mohl chytit. Celkově se jednalo o remízové utkání takřka bez šancí, a proto nás mrzí, že jsme si odtud neodvezli bod."

Pavel Jirousek, trenér MFK Chrudim: „Pokaždé, když dáte branku v poslední minutě vyrovnaného zápasu nebo dokonce v nastavení, převládá pochopitelná radost. Ale myslím si, že my jsme ten první gól mohli, a hlavně měli, vstřelit již v prvním poločase z jiných šancí. Zde mně trošičku scházela větší hladovost po gólu, situace jsme někdy až zbytečně přehrávali. Přitom Ondra Kesner nebo Petr Rybička příležitosti ke skórování určitě měli. Zkrátka se trochu ukázalo, že nám chybí větší kvalita ve hře dopředu, když byla hodně znát neúčast Radima Holuba a Tomáše Váchy, při standardních situacích i Jirky Adámka. To jsou totiž hráči, kteří tu branku jsou schopni dát, a tím pádem jsme s tím měli dnes problém.

Na druhou stranu Jirny nikam moc nespěchaly, vypadalo to, že by byly s remízou spokojené, a podle mého tu odehrály hodně průměrný zápas. Samozřejmě se ale na úrovni utkání projevilo i velké teplo, zápas neměl takové tempo, na jaké jsme doma zvyklí, byť jsme se o to snažili. Oproti soupeři jsme ale měli hodně mladou sestavu a možná v závěru i trochu více sil. To, že Lukáš Kopecký standardku v nastaveném čase takto krásně trefil je také trochu o štěstí, ale byla to výstavní střela, která rozhodně potěšila.

V posledním utkání letošního ročníku bychom se měli představit příští neděli od 17:00 hodin v Čáslavi, ale tento zápas bychom si rádi předehráli. Soupeři nabízíme pátek odpoledne nebo sobotu od 15:00 hodin, tak uvidíme, jak se kluby dohodnou. Jelikož nám prakticky o nic nejde, je možné, že dám v tomto posledním střetnutí příležitost hráčům, kteří s námi v naší skupině trénují, ale ČFL nehrají, abychom viděli, co od nich můžeme do budoucna očekávat a s kým můžeme na příští sezonu počítat." (rp)

Zdroj: Youtube