Třemošnice – Slatiňany 1:0 (1:0)

Jaromír Hanuš, sekretář SK Spartak Slatiňany: „Z naší strany to byl nepovedený zápas, první poločas jsme odehráli jako profesoři. Kombinovali jsme nepřesně a pomalu. Domácí nás předčili hlavně v bojovnosti. Ve druhém poločase jsme měli sice převahu, ale ta byla platonická. Když jsme si dokázali připravit šanci, tak nás vychytal brankář Janda. Gratuluji domácím k vítězství a my se musíme připravit na příští zápas, kdy nás čekají doma Holice."

Leoš Cirkl, trenér Třemošnice: „Dali jsme brzy hezkou branku a vše nám hrálo do karet. Chtěli jsme vycházet ze zabezpečené obrany a snažit se o rychlý přechod do útoku.

O kvalitě soupeře víme. Od 65. minuty, po vyloučení Hejcmana, se naše mužstvo bránilo, ale moc dobře. Všichni hráči se vydali na maximum a opět byli disciplinovaní. Odměnou jsou krásné tři body. Pochvala patří celému týmu a zvláštní pro Jiřího Jandu, ten 'doslova čaroval'. Děkujeme fanouškům za podporu."

Moravská Třebová – Chrudim B 1:2 (1:0)

Martin Škrha, vedoucí mužstva MFK Chrudim B: „Začali jsme aktivně a soupeře jsme přehrávali. Bohužel jsme inkasovali po standardní situaci. Domácí se snažili vedení udržet, a tak přitvrdili a kouskovali hru. My jsme se dlouho nemohli s jejich hrou vyrovnat a překážkou byl i domácí brankář. Nakonec se nám přeci jen podařilo utkání otočit, vstřelit dva góly a získat tři body. Musím konstatovat, že utkání bylo bojovné a body i když zasloužené doslova vydřené. Je to cenné vítězství a pochvalu zaslouží všichni hráči."

Miroslav Večeřa, trenér SKP Slovan Moravská Třebová: „Hosté vyhráli zaslouženě, to bezpochyby. Museli bychom mít hromadu štěstí, abychom něco ukopali. Sice jsme v poločase vedli a měli tam ještě nějaké gólovky, ale to měl i soupeř. Po přestávce jsme to nezvládli psychicky, nechali se vyprovokovat, Murin byl vyloučen a z následné standardky z dálky hosté vyrovnali. V deseti jsme se skoro nedostali za půlku, inkasovali podruhé a bylo po zápase. Skládali jsme sestavu na poslední chvíli, hrát nemohli Šatník, Strouhal, Novák a Šrom, což bylo znát. Kluci se snažili, bojovali, ale Chrudim nás přehrála. Snad kdybychom dali na 2:0, nebo nedostali červenou, byla šance, ale to jsou jen kdyby."

Česká Třebová – Heřmanův Městec 2:0 (0:0)

Jaromír Holeček, trenér Heřmanova Městce: „Domácí na nás vlétli doslova jako uragán a od prvních vteřin nás zatlačili před vápno. Během prvních pěti minut si vytvořili několik šancí. My dokázali jejich tlak ustát a postupně se jejich tempu vyrovnat. Třebová měla skvěle sehrané standardky a každý její roh byl hodně nebezpečný. Za poločas jich kopaly snad osm. Druhá půle byla z naší strany mnohem lepší a tolik šancí, co jsme v ní měli, to se jen tak nevidí. Žádnou jsme ale neproměnili, a tak přišel trest v 78. minutě, kdy domácí poslal do vedení chytrou střelou k tyči Zahálka. My jsme ve snaze o vyrovnání vysunuli Tilera na hrot a domácí nás potrestali v 89. minutě. Po autu jsme špatně pokryly hráče, který vstřelil druhý gól Třebové.

Pro mě to byl zatím náš nejlepší jarní zápas, i když prohra bolí. Hraje se ale na góly a ty jsme nedali. Je až trestuhodné, co jsme dnes nedokázali proměnit! Nutno podotknout, že do utkání zasáhli opět naši talentovaní dorostenci a ke konci zápasu jsem měl na hřišti dokonce čtyři – Vegeše, Kápičku, Pilného, Gerbela a střídajícího Nováka. Krajský přebor je pro kluky obrovská zkušenost. Moc jim děkuji za to, jak k fotbalu přistupují, což se o některých jiných hráčích říct nedá, a to je naopak pro mne velké zklamání."

Holice – Hlinsko 0:2 (0:1)

Daniel Sigan, trenér Hlinska: „Disciplína, pokora a týmový herní výkon. Když to spojíte dohromady rovná se to třem bodům. Děkuji všech hráčům a vyzdvihl bych především výkon brankáře Ivana Rezničenka. Soupeř byl kvalitní, ale v neděli jsme byli lepším týmem." Tomáš Chlumecký, trenér Holic: „Utkání se nám nepovedlo. v první čtvrthodině jsme si vypracovali tři šance. Jenže jsme nedali a soupeř nás vytrestal po brejku. Hlinsko po celý zápas poctivě bránilo, hrálo kolektivně a bojovně. Proto slavili vítěství oni."