I. A třída

Pardubičky – Luže 0:0 po pen. 1:3

První poločas hrály oba kolektivy bez šancí, jen od vápna k vápnu. Domácí více míče nakopávali, Luže se trochu snažila o kombinaci ale bez gólového efektu.
Hosté do druhého poločasu zamíchali sestavou a vytvářeli si větší tlak. V 80. minutě domácí obrana zastavuje v pokutovém území dravého hostujícího Langera. Hostující hráči se domnívají, že v rozporu s pravidly. Píšťalka rozhodčího je ale němá. V 90. minutě se ještě ocitá hostující Fidler sám před brankářem domácích, ale nepochopitelně střílí nad.

Na řadu přicházejí pokutové kopy. Hosté v nich jsou lepší a připisují si do tabulky druhý bod.

Luže: Jehlička – Roubínek, Komárek, Koukal (46. Langer), Terer, Merkl, Lacman, Naď, Bareš, Kopecký ml., Fidler.

Letohrad B – Nasavrky 2:2 (2:1) po pen. 2:3

Při první šanci Nasavrk v desáté minutě trefuje Vojíř tyč. Ve třinácté minutě jdou domácí do vedení, když svoji šanci proměnil osamocený Beneš. V šestnácté minutě fauluje nasavrcký gólman a rozhodčí píská penaltu, kterou Drášil chytá. Ve dvacáté minutě v gólové šanci Vojíř míjí branku. Ve třicáté minutě na 2:0 zvyšuje J. Procházka po chybě Nasavrk ve středu hřiště.

Ve čtyřicáté páté minutě z přímého kopu snižuje na 2:1 Mikan. V padesáté minutě rychlý útok Nasavrk po centru Soudka zakončuje z první angličanem Boháč. Do konce zápasu si už ani jedno mužstvo gólové šance nevytvořilo, a tak došlo na pokutové kopy.

Výraznou postavou utkání byl v penaltovém rozstřelu nasavrcký brankář Drášil, když domácím chytil tři pokutové kopy.

Nasavrky: Drášil – T. Michek, Mikan, M. Dostálek, Boháč, O. Čechlovský, Soudek, Dostál, Vojíř, Plíšek, R. Michek. Střídali: J. Rejholec, L. Rejholec.

H. Jelení – Načešice
 4:1 (1:1)


Načešice: Lédl – F. Jirásek, Svoboda, Šafránek (46. Marek), Tomčík, Tlapák (76. Rohlík), Pejcha, D. Jirásek, Chmelík, Stehlík (68. Ilko), Rohlík.

II. B. třída

Rozhovice – Choltice 3:2 (2:0)

Domácí zaslouženě přidali další tři body. Ve druhé minutě zápasu vedli 2:0, a když ve 30. minutě přidali třetí branku, zdálo se, že je po utkání. Hosté utkání nevzdali a výsledek alespoň výrazně upravili. 


Rozhovice: Báča – Skyva, Voženílek, Kadeřábek, Suchý, Stejskal, Svoboda, Dušek, Uhlíř, Kubeš, Suchý. Střídali: Musil, Sýkora, Popílek.

Proseč – S. Mateřov
 3:1 (1:0)

Obrovskou příležitost měl Vopařil v 25. minutě, když šel sám na gólmana, ale neuspěl. Vše si však vynahradil o pět minut později, když z přihrávky na ,,malé vápno" nedal Skalickému šanci zasáhnout a poslal domácí do vedení.

Na začátku druhého poločasu byli domácí patrně duchem ještě v kabině, když nechali celou levou stranu hřiště neobsazenou a Vašíček šel pohodlně od poloviny sám na brankáře a vyrovnal na 1:1.

Rozhodnutí, že všechny body zůstanou doma, padlo až v samém závěru utkání, když byl v 89.minutě podražen v trestném území Hromádka a nařízenou penaltu Vopařil bezpečně proměnil.

V nastavení přidal další branku Hromádka, když utekl sám přes celé hřiště a pečetil perně vybojované vítězství domácích na konečných 3:1.

Proseč: Lampárek – Z. Marek, Jar. Marek, Kunhart, Kiričenko, Menc, Hromádka, Koutný, Volf, Mareš, Vopařil. Střídali: Macháček, Lostkot, M. Marek.

Cerekvice – Tuněchody 1:2 (1:1)


Tuněchody: Elich – Hájek, J. Adámek, Horák (76. Slezák), Pokorný, Vrzal, M. Adámek, Šilhánek, Lamberský (88. Douděra), Hanko, Slezák.

Srch – Stolany 6:1 (1:1)


Stolany: Tomáš – Zelinka, Hluchník, Novotný, Vávra, Jirásek (56. Steiner), Kuchta, Tesař, Hýl, Vácha, Bakeš.