Za krásného počasí se k turnaji sjela čtyři mužstva, aby si to spolu na skvěle připraveném hřišti nejprve rozdala podle rozlosování v semifinálových bojích a podle jejich výsledků později o umístění. Do finále se nakonec probojoval domácí SK Dřenice společně s mužstvem Rozhovic. V něm pak zvítězil 4:1 favorit turnaje z Rozhovic a mohl se tak radovat z celkového prvenství. U tohoto mužstva je to během týdne již podruhé, když před sedmi dny ovládl také memoriál v Miřeticích.

Semifinále:
Dřenice – Pardubičky B 3:0
Branky: Kaplan, Bondor, Urban.
Ve vyrovnaném zápase byli nakonec díky třem vstřeleným brankám šťastnější domácí.

Rozhovice – Stolany 6:0
Branky: Uhlíř 3, Čopák, Nägele, Stejskal.
Nečekaně jasná výhra pozdějšího vítěze turnaje.

O 3. místo:
Stolany – Pardubičky B 3:5
Branky: Vácha 2, Kubašta – Boháček 2, Starý, Kořínek, Čásenský.
V gólové přestřelce padli Stolanští nečekaně i podruhé.

Finále:
Dřenice – Rozhovice 1:4
Branky: Kratochvíl – Uhlíř 2, Voženílek, Nägele.
V utkání dobré úrovně potvrdili hosté svoji letošní kvalitu a po právu si zajistili turnajový primát.

Všechny zápasy spolehlivě odřídila dvojice rozhodčích ve složení Martin Kykal a Martin Kostka.
Nejlepším střelcem memoriálu se jasně stal Jakub Uhlíř z vítězných Rozhovic, který zatížil konta soupeřových brankářů pěti góly.

František Kubalík, člen výboru SK Dřenice. „Rádi bychom poděkovali všem zúčastněným týmům za účast a předváděné výkony, a také rozhodčím Kykalovi a Kostkovi za vzorné a profesionální vedení všech zápasů. Dík ale patří všem, kteří se nějakou měrou podíleli na přípravě tohoto tradičního turnaje konaném v našem krásném sportovním areálu.

Doufáme, že se u nás líbilo i všem divákům, stejně tak, jako je potěšily sportovní výkony všech mužstev, která odehrála všechna utkání v duchu fair – play."

Sestavy zúčastněných mužstev:
SK Dřenice: Kubalík, L. Křemenák, Hybeš, Jelínek, Kaplan, Kratochvíl, Rázek, Mudruňka, Tichý, Kohoutek, Martinec, Bondor, Z. Křemenák, Kubíček, Urban, D. Starý.
SK Rozhovice: L. Pleskot, Sýkora, Hůlka, Nägele, Stejskal, M. Pleskot, Suchý, Z. Kopp, Popílek, Mráz, Kopecký, Čopák, J. Uhlíř, Mojdl, Skyva, Voženílek.
SK Pardubičky B: Tuťálek, Křížek, Kořínek, Krejčí, Brus, D. Jonáš, T. Jonáš, Zelenda, J. Kopp, Martan, Boháček, Eichler, Luptovský, Mrázek, Němec, Čásenský.
SK Stolany: Tomášek, Růžička, Starý, Kuchta, Vácha, Dostál, Hýl, Vávra, Kučera, Ždímal, Motyčka, Čížek, Rohlík, Rak, Janoušek, V. Uhlíř.