FC Hlinko - Ždírec nad Doubravou 3:3 (1:1)

Branky: A. Cach, Volf, Portyš (pen.) 
První utkání neslo známky úvodu přípravy, splnilo však účel. Hlinecké mužstvo sice ztratilo nadějný náskok 3:1 v samém závěru, ale vedení mužstva bylo s výkonem a nasazením spokojeno.


Hlinsko: Jindřichovský - Zach, Křivka, Volf, L. Cach, Skála, Cepl, Portyš, Vymetal, A. Cach. Střídali: Chmelík, Zub.



FC Hlinsko - Chotěboř 4:0 (2:0)

Hosté přijeli v kombinované sestavě přesto se prezentoval houževnatou hrou a výsledek je pro něho krutý. Hlinečtí však dobře kombinovali a po pěkných akcích nastříleli čtyři branky.


Hlinsko: Rezničenko - Zach, Křivka, D. Pelikán, L. Cach, Skála, Cepl, Portyš, A. Cach, Hlouš. Střídali: Jindřichovský, Chmelík, Vymetal a Zub. 
Hlinecké by měli do nové sezony posílit brankář Rezničenko z H. Brodu a hráči Křivka s Portyšem (oba z FK Pardubice). Jejich působení v hlineckém týmu je však zatím v jednání.

SK Uničov – MFK Chrudim 2:3 (0:3)



Branky: Štoček, Klapka, Kessner

Chrudimští vstoupili do utkání aktivněji a soupeře brzy zatlačili do defenzivy. Během první půle si díky trefám Štočka, Klapky a Kesnera vytvořili třígólový náskok a soupeře prakticky do ničeho nepustili.

Druhý poločas měli hosté možnost skóre navýšit, ale Mastík v 51. minutě neproměnil pokutový kop. SK Uničov v závěru přeci jen přidal na snaze a prosadil se dvakrát. Další góly v zápase už nepadly, a tak si vezou MFKáči z přípravného zápasu proti Uničovu vítězství 3:2.

MFK Chrudim: Mrázek (46. Vostradovský) – Řezníček (46. Luptovský), Ráliš, Radouš, Mastík – Kesner, Klapka, Hauf (46. Kučera) , Langr, Mlynka (46. Dostálek) – Štoček (46. Tlapák)

MFK Chrudim B – Ždírec 1:0 (0:0)

Branka: 71 Tlapák

Za letního počasí sehrála obě mužstva vyrovnanou partii. Více šancí měli hosté, ale mladíci rezervy houževnatě odolávali a svým pohybem nejednou soupeři zavařili. Nerozhodný stav změnil a o výhře rezervy rozhodl Tlapák, kterému ideálně přihrál Pago. Hosté na vstřelený gól nedokázali odpovědět. Rezerva tak zvítězila nejtěsnějším jednobrankovým rozdílem.

MFK Chrudim B : Trojan – Kopecký D., Tlapák M., Holeček, Kratochvíl – Pago, Zavřel, Bureš, Hlavatý, Svoboda – Kalas. Střídali: Holík, Zeman, Dvořák, Zíma.