„Přivezli jsme tři body z venku, takže panuje pochopitelná spokojenost. Že průběh nebude jednoduchý jsme očekávali. Domácí jsou sice poslední, ale boj o záchranu nevzdávají a v našem střetnutí se snažili získat tři body všemi možnými prostředky. Že se hrálo takřka sto minut o něčem napovídá… Jsem proto velmi rád, že se jim to nepovedlo, naopak že se to podařilo nám a hráče proto musím za předvedený výkon pochválit.

Již při velkém předsezónním rozhovoru (vyšel v sobotním vydání - pozn. autora) jsem tvrdil, že benjamínek v naší sestavě, 18letý Petr Rybička, možná všechny překvapí, a moje slova se potvrdila. Jedná se o mladého kluka, který dostal příležitost v základu a chopil se jí dobře. Vstřelil branku, odehrál dobré utkání a určitě mu to pomohlo ke zvednutí sebevědomí. Já mohu být jen rád, že se mu dařilo a jen doufám, že mu to v jeho dalším vývoji pomůže, získá ještě větší sebevědomí do hry a bude se mu dařit. Řeknu na rovinu, že jeho gól byl pro mne hezký moment.

Výhru bychom rádi potvrdili v sobotu před vlastními fanoušky proti Louňovicím. Víme ale, že nás čeká jiný soupeř. Jedná se o typicky brejkový tým, který je jedním z nejlepších mančaftů na hřištích soupeřů, když má z devíti utkání venku jenom dvě porážky. Jeho mužstvo je složeno z hráčů, kteří prošli mládežnickými kategoriemi Slavie či Dukly, navíc jsou farmou Vlašimi, takže kouč Petržela to tam zásobuje, co to jen jde. Už z tohoto pohledu proto nepůjde o jednoduché utkání. Ale on v ČFL není jednoduchý žádný zápas, a my zkrátka budeme chtít zvítězit a tu výhru z Meteoru potvrdit. Doufám, že se nám to povede." (rp)

Zdroj: Youtube