V galerii si můžete prohlédnout snímky z loňského ročníku.

Prvenství obhajují studenti sportovního lycea Střední školy Bohemia v Chrudimi, kteří dokázali turnaj vyhrát třikrát v řadě a rádi by v úspěšné sérii pokračovali.

Oficiální zahájení je v 10:30 hodin a hymnu České republiky zazpívají studentky pořádajících chrudimských škol. V bohatém doprovodném programu nebude chybět barmanská show čerstvého absolventa chrudimské „hotelovky" Václava Abrahama, který obsadil třetí místo na mistrovství světa barmanů v čínském Pekingu nebo ukázka vystoupení capuiry Matouše Nermutě. Bouřlivou atmosféru tradičně navodí roztleskávačky a bubeníci.

Ve vestibulu sportovní haly připravují studenti Hotelové školy Bohemia, oboru Cestovní ruch, prezentaci města Chrudimi, našeho regionu, školy a sponzorů turnaje se zajímavými materiály pro veřejnost.

Výkop prvního utkání je v 8:30 hodin a předpokládané ukončení turnaje v 16 hodin hodin ve sportovní hale. Po zápasech ve skupinách přijde na řadu atraktivní vyřazovací k.o. systém. Vstupné je zdarma a občerstvení v hale je zajištěno. Ředitel pořádajících škol Jaromír Pecina říká: „Pevně věřím v organizační i sportovní úspěch jubilejního desátého ročníku, který se stal v našem městě tradicí. Děkuji za podporu městu, Pardubickému kraji, Chrudimskému deníku a novému sponzorovi turnaje firmě Vivantis. Sport a zdravý životní styl propagovaný novým hlavním sponzorem patří neodmyslitelně k sobě."

Bohemia-Vivantis Cup 2013

10. ročník MČR žáků a pedagogů středních soukromých škol v halové kopané, který se 26. března již podesáté koná v Chrudimi, bude mít symbolicky deset účastníků.

O primát budou usilovat Střední škola Bohemia s.r.o. Chrudim (vítěz posledních tří ročníků), Hotelová škola Bohemia s.r.o. Chrudim (vítěz z roku 2008 a 2009), SOŠ cestovního ruchu Pardubice s.r.o., DELTA – Střední škola informatiky a ekonomie, s.r.o. Pardubice, Labská hotelová střední odborná škola a SOU Pardubice, s.r.o., Střední škola podnikatelská a SŠ tradičních řemesel Hermés Mladá Boleslav, EKO Gymnázium Praha o.p.s., Gymnázium Sázavská, s.r.o., Praha, SOU nábytkářské a SOŠ, s.r.o. Liberec, Střední průmyslová škola dopravní, SOU a U,a.s. Praha.

Mediálním partnerem je tradičně Chrudimský deník.