Sokol Třebeš FC Hlinsko 1:1

Branky: 23. Kučerová 2. Kembická.

Přitom vstup do zápasu si snad svěřenkyně trenéra Volfa lepší ani nemohly přát. Vždyť již po 80 vteřinách hry zahrávaly Záviškovou rohový kop, který zúročila „koníčkem" ve vedoucí branku Kembická. Na špatném a hodně drnovitém hřišti pak pokračovala neplodná převaha hostí, jenže ve 23. minutě se podařila Třebeši jedna kloudná akce, po níž přelobovala brankářku Paulusovou Kučerová 1:1. Tímto gólem se domácí hráčky zvedly a poločas celkem v poklidu dohrály. Po změně stran si Hlinečanky vytvořily drtivý tlak a snažily se převážit misky vah na jejich stranu, to se jim ale nezdařilo. „Spálily" na co přišly, branku nedaly ani z těch nejvyloženějších příležitostí. Domácí ženy bojovaly, s blížícím se koncem zápasu a vidinou prvního možného letošního zisku nechávaly na hřišti duši, což je nakonec dovedlo ke konečné remíze.

Sestava FC Hlinsko: Paulusová A. - Jehličková, Kembická, Jůnová, Paseková - Závišková, Kubíčková, Talácková, Homoláčová (Menclová) - Fanarová, Nováková.

Zdeněk Volf, trenér FC Hlinsko: „Z výsledku jsem hodně rozmrzelý. Zejména ve druhém poločase jsme si vytvořili místy až drtivý tlak, o čemž svědčí i fakt, že soupeř byl snad jen pětkrát za polovinou. Neproměnili jsme však ani ty dvě stě procentní šance pomalu z brankové čáry! Ztráty dvou bodů je nesmírná škoda, mohli jsme zimní přestávku strávit na medailových pozicích. Trochu mi připadá, že jsme jak Jánošíci, se silnými soupeři bodujeme, se slabšími body rozdáváme.

Zápas jsme si hned rozebrali a nakonec solidně konec podzimu oslavili. Teď máme až do Silvestra volno, od ledna se pak začneme připravovat dvakrát týdně v tělocvičně. Chtěli bychom se zúčastnit jednoho dvou halových turnajů, třeba loni jsme byli v Chocni, tak uvidíme. Hlavně aby se nám uzdravily všechny marodné hráčky a mohli tak jít do jarní části v plných."

1. Sázava 10 10 0 0 51:5 30

2. Choceň 10 5 1 4 16:14 16

3. Starý Mateřov 10 5 0 5 31:24 15

4. Hlinsko 10 4 2 4 19:21 14

5. Kutná Hora 10 4 0 6 14:31 12

6. Třebeš 10 0 1 9 7:43 1

(rp)