Třemošnice – Svitavy 4:2


Leoš Cirkl, trenér Třemošnice: „Jsme rádi za domácí vítězství, naši fanoušci si to zaslouží. Proti Svitavám to bylo utkání slušné úrovně se šancemi na obou stranách. Dvakrát jsme dotahovali a nakonec zápas otočili, toho si moc cením.

Za předvedený výkon chválím celý tým. Musím vypíchnout výkon Petra Šindeláře, Michala Hejcmana, Jiřího Jandy, Livia Mocanu a Jana Vančury."

Č. Třebová – Chrudim 2:0
Vladimír Vostradovský, trenér Chrudimi: „V tomto utkání soupeř ohrožoval naši bránu pouze ze standardních situací. Využil dva nařízené volné kopy, při kterých jsme selhali v defenzivní činnosti.

Ve druhém poločase jsme zvýšili tlak na soupeře, ale naše akce končily okolo hranice pokutového území.

Pozitivní je, že se hráči snažili bojovat do poslední minuty, ale musíme se také vyvarovat zbytečných chyb."

Moravany – Slatiňany 1:3 


Jaroslav Hanuš, trenér Slatiňan: „Tentokrát jsme nastoupili proti soupeři ze spodní části tabulky, jehož styl hry (bojovnost a důraz) nám příliš nevyhovuje.

Minimálně v prvním poločase, který skončil nerozhodně, tomu tak bylo i nyní. Na soupeřův rychlý gól ze druhé minuty jsme sice odpověděli vyrovnáním už po čtvrthodině, ale do konce poločasu se už brankový stav nezměnil.

Po přestávce už jsme se začali prosazovat svými kombinačními akcemi mnohem víc, dali jsme dva góly, měli jsme daleko víc ze hry a poměrně s přehledem jsme dokráčeli ke třem bodům. Asi nás utkání stálo víc sil, než jsme si možná před zápasem mohli myslet, ale možná že takováto výhra je cennější než ty naše jasné z minulých kol (Česká Třebová, Polička)." 



H. Městec – Hlinsko 1:3


Jaroslav Holeček, trenér Heřmanova Městce: „Absolutně jsme nezachytili začátek utkání a ve třetí minutě jsme prohrávali už dva nula.
To je něco nepochopitelného a pro mužstvo hrozně těžké se dostat zpět do hry.

Nám se podařilo v druhém poločase snížit na 1:2, chtěli jsme vyrovna. Bohužel naše chyba, kdy špatně pokryjeme hráče při jejich standardce, znamenala další porážku v řadě.
Nicméně do konce sezóny je ještě hodně zápasů a ve hře spousta bodů. Nás čeká za týden v sobotu utkání ve Slatiňanech, na které se musíme připravit."

Jiří Skála, trenér Hlinska: „Měli jsme vynikající vstup do utkání. I nadále jsme si vytvářeli mnoho šancí, některé až tisíciprocentní, ale proměnit jsme je nedokázali. Co my jsme nedali, to bylo snad na tři zápasy do předu. Doufám, že takto nebudeme pokračovat.

Do druhé půle jsme šli s tím, že na horké půdě soupeře nechceme inkasovat. Nedokázali jsme proměnit další příležitostí a soupeř nás potrestal gólem.

Naštěstí se nám podařilo chvíli na to znovu zvýšit vedení o dvě branky. Myslím, že až na jednu šanci z první půle a ten gól jsme domácí k ničemu nepustili a naše vítězství bylo naprosto zasloužené."