To MFKáči na tom byli o něco hůře. Sice se jim v prvním kole podařilo porazit na domácí půdě Benátky nad Jizerou, když srdnatě bránící hosty srazil gólem pět minut před koncem Hauf. V druhém kole se Chrudimským již tolik nevedlo. Zvláště závěr prvního poločasu proti mužstvu SK Zápy stál tým MFK body, když v rozmezí čtyři minut inkasoval dva góly. V druhé půli se i přes značnou snahu nedokázali prosadit, naopak v nastavení ještě inkasovali třetí branku.

S cílem odčinit právě poslední domácí prohru a získat tři body vyjeli chrudimští hráči na hřiště neporažených Domažlic. A touha Chrudimi zvítězit byla znát již od počátku zápasu. V prvním poločase byli hosté aktivnější, přesto ale všechny šance zůstaly nevyužity, a to i na straně domácích Domažlic.

První a zároveň jediný gól v zápase padl ve třetí minutě nastavení prvního poločasu. Domažlice měly sice výhodu zahrávání volného přímého kopu ze solidní vzdálenosti, ale ani tato šance gólem neskončila. Naopak z následné situace se na druhé straně hřiště prosadil Tomáš Mlynka.

Druhá půle nápadně připomínala tu první. I tentokrát byly k vidění převážně chrudimské šance, ale žádná z nich nebyla proměněna. Jan Štoček sice gól vstřelil, ale rozhodčí se rozhodl branku neuznat. A protože se do konce zápasu nedokázali prosadit ani domácí, mohou se Chrudimští radovat z cenného venkovního vítězství.

Pavel Jirousek, trenér MFK Chrudim: „Bylo to další utkání, ve kterém rozhodčí pouštěli velmi tvrdou hru. My jsme se z minulého utkání hodně poučili a hráči, kteří nastoupili v Domažlicích to odehráli výrazně lépe. V prvním poločase jsme měli herní převahu, a myslím, že jsme měli vést více než jen 1:0.

V druhé půli jsme měli další šance, k tomu nám neuznali gól Jana Štočka. Domažlice se dostaly pouze k jedné střele, kterou bez problému kryl Mrázek. Krom toho, že jsme nepřidali druhý gól, tak musíme být s výsledkem spokojení."

Zdroj: Youtube