Lepší, jak televize, že?
Zdroj: Lukáš Vaníček
Bosch Fresh festival Pardubice 2017
Zdroj: Lukáš Vaníček
Bosch Fresh festival Pardubice 2017
Zdroj: Lukáš Vaníček
"Až půjdeme domů, koupíme chleba."
Zdroj: Lukáš Vaníček
"Cvrčka nebo červíka?"
Zdroj: Lukáš Vaníček
"Cvrčka nebo červíka?"
Zdroj: Lukáš Vaníček
Navzdory počasí stále hrozícím deštěm se přišly podívat davy lidí.
Zdroj: Lukáš Vaníček
Molekulární kuchyně v praxi.
Zdroj: Lukáš Vaníček
I místní školy se prezentovaly.
Zdroj: Lukáš Vaníček
Bosch Fresh festival Pardubice 2017
Zdroj: Lukáš Vaníček
Ráj můžu, takový výběr, taková vůně!
Zdroj: Lukáš Vaníček
Zdroj: Lukáš Vaníček
Přistižen při činu! Vinař a pije pivo.
Zdroj: Lukáš Vaníček
Zdroj: Lukáš Vaníček
Bylinky je třeba udržovat čerstvé.
Zdroj: Lukáš Vaníček
Chvilka jen na jídlo.
Zdroj: Lukáš Vaníček
Ochutnáme všechno.
Zdroj: Lukáš Vaníček
Ovoce všech možných tvarů i barev.
Zdroj: Lukáš Vaníček
Rolování maki s tuňákem.
Zdroj: Lukáš Vaníček
Rolování maki s tuňákem.
Zdroj: Lukáš Vaníček
Kompletní menu se žralokem, velbloudem a krokodýlem.
Zdroj: Lukáš Vaníček
Bosch Fresh festival Pardubice 2017
Zdroj: Lukáš Vaníček
To, co Filip Töpfer drží v ruce, jsou kachní játra foie gras.
Zdroj: Lukáš Vaníček
Zdroj: Lukáš Vaníček
Citron s levandulí, pomeranč s brusinkou, jahoda se šampaňským a další příchutě marmelád.
Zdroj: Lukáš Vaníček
Krájení klobásek na tenkké plátky.
Zdroj: Lukáš Vaníček
Molekulární kuchyně v praxi, to je svíčková s knedlíkem.
Zdroj: Lukáš Vaníček
"Jedový váček nejezte."
Zdroj: Lukáš Vaníček