Ředkvičky stojí v obchodě kolem šesti korun, když budete mít štěstí. Nejsou dřevnaté ani příliš pálivé.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Pořádný kus másla a na něj cibulku. Stačí jen zlehka osmažit, nechceme mít základ tmavý, protože polévka bude růžová.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Po změknutí cibulky přidáme ředkvičky a pomalu dusíme.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Základ zalijeme zeleninovým bujonem anebo vodou, do které vhodíme kostku bez glutamátu. Přidáme jednu nebo dvě brambory, které krém hezky zahustí.
Zdroj: Deník/Romana Netolická
Omyté a nakrájené na kousky nebo plátky, jak chcete. Stejně se to všechno ve finále rozmixuje.
Zdroj: Deník/Romana Netolická