Hostům v tomto utkání půjde o udržení 6. místa v tabulce, kdežto domácím hráčům (zatím 4. místo a 52 bodů) se naskýtá v případě jejich výhry a zaváhání České Třebové (3. místo a 53 bodů) v souboji s Moravskou Třebovou možnost posunout se před čtvrtfinále play-off v tabulce na bronzovou příčku.

Exhibice hokejového potěru

V letošní sezóně se Chrudim s tradičním soupeřem z Chocně střetla již celkem třikrát. Nejprve v základní části v 6. kole doma vyhrála 6:3, v 15. kole venku prohrála 5:10 a v 5. kole nadstavby sudá – lichá na ledě v Chocni vyhrála 6:3. Takže již z tohoto pohledu bude toto utkání jistě velmi zajímavé.
A přitažlivé by mělo být i pro diváky, pro které je připraven pestrý přestávkový program. V první pauze bude na programu exhibiční utkání nejmenších hokejistů HC Chrudim Bílí – Černí .

Hod pukem na cíl o lákavé ceny

Ve druhé přestávce se opět uskuteční již tradiční divácká soutěž Hod pukem na cíl, ve které se diváci trefují zakoupeným a očíslovaným pukem na středový bod pro vhazování. Ten, kdo umísti kotouč přímo do středu, vyhrává celý bank, nebo nejblíže umístěný puk vyhrává lahev šampaňského a věcný dar od sponzora utkání.

Na dnešní utkání je připravena výhra opravdu velmi zajímává, ale i praktická. Jedná se o strunovou sekačku. Takže je jistě velmi lákavé na utkání zavítat, podpořit domácí tým a pokusit se zajímavou cenu vyhrát. (lab)