Skuteč - Chotěboř 2:5 (1:2, 1:2, 0:1)

Branky: Hladík, Bednář Petržílek, Krejčí, Hajšman, Heřmanský, Kraučuk.

Hosté potvrdili roli favorita, i když to se stále se lepšícím týmem Skutče neměli zrovna jednoduché. Domácí dokonce otevřeli v 5. minutě skóre zápasu, když se po přihrávkách Nevole a Kusého prosadil Hladík. Jenže více ze slibného začátku Skutečští nevytěžili a za čtyři minuty po zaváhání na útočné modré přišel velice laciný gól hostů, kterým Petržílek srovnal na 1:1. A tato „snadná" branka bohužel nebyla poslední. Ve 12. minutě skončilo nahození Krejčího ze středního pásma opět za zády Herynka a Chotěboř vedla. Domácí byli po těchto brankách vyvedení z tempa, přesto mohli těsně před sirénou znovu vyrovnat stav, Nevole ale při trestném střílení neuspěl.

Druhá třetina začala pro Skuteč opět slibně, když ve 25. minutě brankářem Peškem vyražený puk uklidil za jeho záda Bednář 2:2. Další příležitosti už domácí neproměnili, a naopak to byli Chotěbořští, kteří Hajšmanem a Heřmanským upravili stav na 2:4. Když ve 42. minutě přidal Kraučuk pátý gól, bylo prakticky rozhodnuto. Ve zbytku zápasu se na ledě jiskřilo a k vidění byla spousta provokací a osekávání z obou stran. Chotěboř byla o něco lepším týmem, ale za tři laciné góly může domácím jenom poděkovat.

Sestava HC Skuteč: A. Herynek Vágner, Pešek, Netolický, Škop Bednář, Peňáz, Šimon Hladík, Kusý, Nevole Klusoň, Pražan, J. Herynek. (dom)