HC Skuteč - TJ Lanškroun 2:4 (0:0, 0:2, 2:2)

Prvních 10 minut zápasu patřilo domácímu celku, ale ani vyložené šance brankou neskončily. Druhá půle první třetiny už patřila hostům, také Lanškroun se střelecky neprosadil, a tak na ukazateli svítilo 0:0. Skuteč začala i druhou část hry aktivně a ve 27. minutě měl největší šanci Zoulík, ale trefil jenom tyč a z protiútoku udeřili hosté Masopustem na 1:0.

O dvě minuty později hráli hosté přesilovou hru, v ní však vybojoval puk Vágner a ujel, ani on se však z brejku neprosadil a opět přišel trest vzápětí a Nastoupil zvyšoval na 2:0. Na začátku třetí třetiny dohrávali hosté přesilovku a v ní sklepl puk za záda Dostála Holub a už to bylo 3:0 pro hosty.

Skuteč si šance nadále vytvářela, ale neproměňovala. Až 55. minuta přinesla branku i na straně domácích, prosadil se pěknou střelou Vařejčko, kterému nahrávali Vágner a Š. Lenoch. V závěru zápasu hráli domácí přesilovou hru a odvolali brankáře, početní výhodu 6 na 4 však nevyužili, naopak Holub vystihl rozehrávku a navýšil v 60. minutě na 4:1. Ještě v 60. minutě čtyři vteřiny před závěrečnou sirénou skóroval po asistenci Netolického Bureš.

Fakta - branky: 55. Vařejčko (Vágner, Š. Lenoch), 60. Bureš (Netolický) 27. Masopust, 29. Nastoupil, 42. Holub, 60. Holub. 
Skuteč: Dostál Netolický, Bureš, Huňáček, Š. Lenoch, Kusý, Nevole, Pešek Štursa, Vágner, Janoušek, Herynek, Pražan, Klusoň, Zoulík, Vařejčko. 
Lanškroun: Ďuriš Koutský, Kužílek, Pachl, Boruch, Rozbroj, Janisch, Holub, Markl, Malý, Hlavsa, Poles, Janík, Masopust, Nastoupil, Doležal. Rozhodčí: Kolář Teplý, Javůrek. Vyloučení: 8:8 navíc Janoušek (SKU) 10 OT. Přesilovky: 1:2. Oslabení: 0:1. Diváci: 85. (sk)