Skupina Tři sestry působí na české hudební scéně již od roku 1985. Za tuto dobu stihla vydat 24 alb a mnohé z jejich písní téměř zlidověly. Nejznámější osobností kapely je Lou Fanánek Hágen, který je nejen zpěvákem, ale také muzikálovým textařem a především velkým bavičem. Hudební styl kapely je označován jako „pubrock" pro její texty s hospodskou tématikou.

Kapela Wohnout také není žádným začátečníkem a na koncertních pódiích tato partička kolem Matěje Homoly vystupuje již od roku 1996. Za tuto dobu skupina vydala 12 alb a v letošním roce i DVD s názvem Elektronická slepice. Pro jejich písně jsou charakteristické tvrdé a zároveň melodické kytary, české texty a především energické koncerty.

Vstupenky na akci jsou již v prodeji a nejlevněji je lze pořídit za 280 Kč v restauraci Kateřina Chrudim, v hostinci U Sladovny Chrudim a v pardubické hospodě Na Rychtě.

Chrudimský deník jako mediální partner této jedinečné akce vyhlašuje soutěž o dva páry vstupenek. Stačí do 25. října odpovědět na soutěžní otázku:

Kde na Chrudimsku každoročně vystupují Tři sestry?

Odpovědi zasílejte na adresu chrudimsky@denik.cz a nezapomeňte připojit své telefonní číslo.