Plesových choreografií se představilo 30, mezi nimi též vystoupení nazvané „Rigor mortis" v podání budoucích lékařů ze 3. lékařské fakulty UK Praha. V kategorii zvítězil TK Uni-Dance Bratislava s vystoupením „Šílený Paganini".  

Mistrem ČR SUT se stalo TKG Hlinsko s vystoupením „Dance of love", které obsadilo 3. místo. Těsně před bránou finále skončilo na 9. místě Společenství TK Bohémia Chrast a TK Ella Chotěboř s vystoupením „Breath of life".

V choreografii seniorů došlo na 13 vystoupení. Zvítězil a Mistrem ČR SUT se stal Krok Hradec Králové s vystoupením „Bonjour". Choreografii polky vyhrál soubor KST Lucerna Praha s vystoupením „Polka – vrtěná", 2. místo obsadilo TKG Hlinsko s vystoupením „Pražská". Soubor pořadatelů TK Bohémia Chrast získal 6. místo s vystoupením „Jak na tržišti".

V kategorii Polka páry se stal vítězem a Mistrem ČR SUT pár Tomáš Suchomel a Lenka Žehrová, který vyhrál už pošesté. Pár z TKG Hlinsko Ondřej Bouška a Markéta Josková obsadil 4. místo a pořadatelský pár Marek Smejkal a Kateřina Čmelíková 10. místo.