Zasahovali například u nehody osobního vozu v Přibylově u Skutče. Jednalo se o náraz osobního auta do sloupu. Po nehodě byly do péče zdravotnické záchranné služby předány dvě osoby.

Hasiči na obchvatu v Holicích zasahovali u střetu dvou automobilů. Tady bylo nutné zajistit vozidla proti vzniku požáru a zamezit úniku provozních náplní. Naštěstí při nehodě nedošlo k žádnému vážnému zranění. Na kruhovém objezdu u chrudimského nákupního centra se odpoledne střetl kamion s osobním autem a tak odklízeli následky nehody. I tady se kolize obešla bez vážného zranění.

Ve Zderazi hasiči vyprostili auto, které skončilo jízdu ve svahu. Pomocí navijáků byl automobil vyproštěn.

Zasahovali také na dálnici D11 na 74. kilometru, kde havaroval osobní automobil. Ze zdemolovaného vozu museli vyprostit dítě, které zůstalo uvězněno ve voze. Zdravotnická záchranná služba do nemocnice převezla celkem tři zraněné osoby. U této nehody zasahovaly tři jednotky hasičů – dvě ze sousedního Královéhradeckého kraje a jedna z Přelouče. V Krouně, na silnici I/34, skončil v podvečer v příkopu automobil. Posádka vozu byla při příjezdu hasičů již mimo vozidlo. Automobil byl vyproštěn pomocí jeřábu.

Během dnešního záchranáři eviduí také několik zásahů na zlomené větve, které nevydržely nápor mokrého sněhu a spadly na komunikace, které zatarasily.

Výstraha meteorologů trvá až do čtvrteční sedmé hodiny ranní. Meteorologové varují hlavně v ranních hodinách před náledím a zmrazky na silnicích. Tak buďte opatrní.